Burdur - Vergi Rekortmenlerine Teşekkür Belgesi - Son Dakika
Güncel

Burdur - Vergi Rekortmenlerine Teşekkür Belgesi

Burdur - Vergi Rekortmenlerine Teşekkür Belgesi

Vergi rekortmenlerine teşekkür belgesiBurdur Defterdarlığı tarafından vergi rekortmenlerine teşekkür belgeleri verildi.

31.03.2016 13:28

Vergi rekortmenlerine teşekkür belgesi

Burdur Defterdarlığı tarafından vergi rekortmenlerine teşekkür belgeleri verildi.

Burdur Defterdarı Sedat Ayyıldız, Defterdar Yardımcısı Osman Şener ve Vergi Dairesi Müdürü Uğur İnan ile birlikte 2014 yılı vergilendirme döneminde gelir ve kurumlar vergisinde dereceye giren mükellefleri işyerlerinde ziyaret ederek Maliye Bakanı Naci Ağbal imzalı teşekkür belgelerini teslim etti.

Vergi rekortmenlerinden Aytaş Akın Mermer AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Akın'ı ziyaret eden Ayyıldız, Akın'ın hem şirket hem de gelir vergisinde her yıl rekortmenler listesinde yer bulduğunu belirterek, teşekkür etti. Ayyıldız "Mükelleflerimizi işyerlerinde ziyaret edip sayın bakanımızın imzaladığı teşekkür belgelerini teslim ediyoruz. Burdur il olarak küçük ama sağladığı katma değer olarak büyük bir il" dedi.

İşadamı Ercan Akın da "Sayın defterdar ve bakanımıza teşekkür ediyorum. Hem ilimize hem bölgemize hem ülkemize faydalı oluyor ve üzerimize düşen vatani görevimizi yerine getiriyoruz. Dürüst mükellef olarak vergilerimizi veriyoruz. Sadece vergi ödemekle kalmıyor, sosyal sorumluluk projelerinde de bulunuyoruz. İstihdam da önemli. Sektörümüzde birçok kişiyi istihdam edip onlara ekmek kapısı sağlıyoruz. Büyük miktarda ihracat yapıp ülkemize döviz kazandırıyoruz. Allah zeval vermesin. Biz bol miktarda vergi vermeye inşallah devam ederiz. Çalışanlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Defterdar Ayyıldız daha sonra Yıldız Silah Sanayi Ltd. Şti'yi ziyaret ederek işadamı Adem Kuzu'ya, teşekkür belgesi verdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Burdur - Vergi Rekortmenlerine Teşekkür Belgesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement