Buzda Kayan Alkollü Sürücü Aracıyla Kokoreççiye Girdi - Son Dakika
Güncel

Buzda Kayan Alkollü Sürücü Aracıyla Kokoreççiye Girdi

Buzda Kayan Alkollü Sürücü Aracıyla Kokoreççiye Girdi

Bursa'da buzda kayan alkolü sürücü, kokoreççiye girdi. Bir kişinin kaçarak kurtulduğu kaza esnasında kokoreççinin kalabalık olmaması bir faciayı önledi.

05.01.2016 17:20  Güncelleme: 19:15

Bursa'nın Mudanya ilçesinde, alkollü sürücünün kullandığı otomobil, buzlu yolda kayarak kokoreççiye girdi. Dükkanın önünde yürüyen bir kişinin son anda kaçarak kurtulduğu kaza, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

1 KİŞİ KAÇARAK KURTULDU

Kaza, 3 gün önce iskele meydanında gerçekleşti. Cihan S. yönetimindeki 16 JC 619 plakalı otomobil, sürücünün alkollü ve yerlerin buzlu olması nedeniyle kayarak kokoreççiye girdi. Bu sırada dükkanın önünde yürüyen bir kişi on anda kaçarak yaralanmaktan kurtuldu. 06.15'te meydana gelen kazada, işyerinin kalabalık olmaması bir faciayı önledi. Kazanın ardından kokoreççinin ışıklarının tamamen söndüğü görülüyor.

SÜRÜCÜ 2.20 PROMİL ALKOLLÜ ÇIKTI

Kaza sonrası gözaltına alınan Cihan S.'nin 2.20 promil alkollü olduğu tespit edildi. Ehliyetine el konulan Cihan S. hakkında alkollü araç kullanmak ve trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek suçundan işlem yapıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Buzda Kayan Alkollü Sürücü Aracıyla Kokoreççiye Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement