Cep Telefonu Hırsızı Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Cep Telefonu Hırsızı Tutuklandı

Cep Telefonu Hırsızı Tutuklandı

ADANA'da bir iş yerinin mutfağında şarja bağlı cep telefonunu çalarken güvenlik kamerasına yakalanan 27 yaşındaki Barış D., gözaltına alındı.

04.06.2017 12:23

ADANA'da bir iş yerinin mutfağında şarja bağlı cep telefonunu çalarken güvenlik kamerasına yakalanan 27 yaşındaki Barış D., gözaltına alındı. Hırsızlık şüphelisi, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, merkez Seyhan İlçesi'ne bağlı Tepebağ Mahallesi'nde meydana geldi. Bir matbaanın yemekhanesinde aşçı olarak çalışan Emine Gül, cep telefonunu şarja bağlayıp mutfaktan ayrıldı. Bir süre sonra dönen Emine Gül, cep telefonunun yerinde olmadığını fark etti. Gül, telefonunu bulamayınca çalınmış olabileceğini düşünüp durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, iş yerinin güvenlik kamera kayıtlarını inceledi. Güvenlik kamerası kayıtlarından cep telefonunu emniyette çok sayıda kaydı bulunan Barış D.'nin çaldığını saptayan polis, şüpheliyi evinde yakaladı. Adliyeye sevk edilen Barış D., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

- Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cep Telefonu Hırsızı Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement