CHP Komisyonu Mardin'e Gidiyor - Son Dakika
Güncel

CHP Komisyonu Mardin'e Gidiyor

CHP Komisyonu Mardin\'e Gidiyor

CHP'nin Doğu ve Güneydoğu Komisyonu, Değerlendirmelerde Bulunmak Üzere Pazartesi Günü Mardin'e Gidecek.

16.07.2010 14:51

CHP'nin Doğu ve Güneydoğu Komisyonu, ekonomik, sosyal, kültürel ve siyasal değerlendirmelerde bulunmak üzere Pazartesi günü Mardin'e gidecek.

CHP Basın Bürosu'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, CHP Sözcüsü Hakkı Süha Okay'ın "12 Temmuz günü kurduk" dediği Doğu ve Güneydoğu Komisyonu 19 Temmuz Pazartesi günü Mardin'de çalışmalarına başlayacak. Komisyon daha sonra Şırnak ve Diyarbakır'a geçecek.

Doğu ve güneydoğu bölgesiyle ilgili olarak ekonomik, sosyal, kültürel ve siyasal değerlendirmelerde bulunacak CHP komisyonu'nda Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Haluk Koç, Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, Genel Sekreter Yardımcısı Tekin Bingöl, MYK Üyesi Mahmut Duyan, PM Üyesi Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, PM Üyesi Mehmet Faraç ve CHP Bingöl İl Başkanı Sema Kaygalak bulunuyor.

CHP'nin Doğu ve Güneydoğu Komisyonu Mardin, Şırnak ve Diyarbakır'dan sonra doğu ve güneydoğudaki diğer illerde de çalışmalarını sürdürecek.

Komisyon gerektiğinde kendi içerisinde alt komisyonlar oluşturacak, doğu ve güneydoğu illerinde sivil toplum örgütleriyle, üniversitelerle, meslek kuruluşlarıyla halkla temaslar kuracak, sorunları ele alacak ve CHP'nin örgüt yapılanmasını da değerlendirecek.(ANKA)

(BR/ÖMR)

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel CHP Komisyonu Mardin'e Gidiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement