Cinayet Sonrası Çorba Keyfi - Son Dakika
Güncel

Cinayet Sonrası Çorba Keyfi

Cinayet Sonrası Çorba Keyfi

Karaman'da 3 kişinin dövdükleri arkadaşlarını eve kilitleyip ölüme terk ettikten sonra çorba içmeye gittikleri ortaya çıktı.

19.07.2013 19:53

Karaman’da ev kirası yüzünden bir arkadaşını döverek öldüren, birini de ağır yaralayan 3 kişinin, dövdükleri arkadaşlarını eve kilitleyip ölüme terk ettikten sonra çorba içmeye gittikleri ortaya çıktı. Gözaltına alındıktan sonra suçlarını kabul eden 3 zanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Üç gün önce meydana gelen olayda, aynı evde kalan Osman Develi (40) ve Yaşar Ceylan (25), arkadaşları D.U. (24), M.S. (28) ve M.P. (49) ile birlikte iş çıkışı merkeze bağlı Kılbasan beldesi yakınlarına giderek alkol almaya başladı. Bir süre sonra şahıslar arasında ev kirası meselesi yüzünden tartışma çıktı. Çıkan tartışma sonrası Osman Develi ve Yaşar Ceylan, arkadaşları tarafından sopalarla öldüresiye dövüldü. Ağır yaralanan iki şahıs, arkadaşları tarafından kaldıkları eve getirildikten sonra kapı üzerlerine kilitlenerek ölüme terk edildi. Olay, şüphelilerden D.U’nun ablasının eve gelmesiyle ortaya çıktı. Yaralı iki şahsı evde kanlar içerisinde bulunan D.U.’nun ablası sağlık görevlilerine haber vererek yardım istedi. Olay yerine sevk edilen sağlık görevlilerinin yaptığı kontrollerde yaralılardan Osman Develi’nin hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralı olan Yaşar Ceylan ise Karaman Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

ARKADAŞLARINI ÖLÜME TERK EDİP ÇORBA İÇMEYE GİTTİLER

Dövdükleri arkadaşlarını eve kilitleyerek ölüme terk eden cinayet zanlısı 3 şahsın, olaydan sonra bir çorbacıya giderek çorba içtikleri ortaya çıktı. Cinayet zanlılarının çorbacıya geliş ve gidişleri, iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Görüntülerde, rahat tavırlarıyla dikkat çeken zanlıların, çalışanlarla sohbet ettikten sonra çorbalarını içtikleri ve ardından hesabı ödeyip iş yerinden ayrıldıkları görülüyor. Zanlıların çorbalarını içtikten sonra arkadaşlarını yaralamak için kullandıkları jileti de boş kasenin içine attığı öne sürüldü.

Öte yandan, cinayet zanlılarının çorbalarını içtikten sonra ölüme terk ettikleri arkadaşlarının bulunduğu eve gelerek uyudukları öğrenildi.

Olayın ortaya çıkmasından sonra polis tarafından gözaltına alınan zanlıların suçlarını itiraf ettikleri belirtildi. Emniyetteki sorgularının ardından cinayet zanlısı 3 şahıs, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

MEHMET DAĞLI

KARAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Cinayet Sonrası Çorba Keyfi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement