Çorum'da Elektrik Kesintisi - Son Dakika
Güncel

Çorum'da Elektrik Kesintisi

Çorum\'da Elektrik Kesintisi

(Anadolu Ajansı - İsmail Çimen) Çorum (AA) - Çorum'da il merkezi ve bazı köylerde yarın elektrik kesintisi yapılacağı bildirildi.

28.05.2013 14:32

(Anadolu Ajansı - İsmail Çimen) Çorum (AA) - Çorum'da il merkezi ve bazı köylerde yarın elektrik kesintisi yapılacağı bildirildi.

Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. Çorum İl Koordinatörlüğünden yapılan açıklamada, kaliteli ve sürekli elektrik dağıtımı için yapılacak teknik çalışmalar nedeniyle programlı elektrik kesintisi uygulanacağı belirtildi.

Açıklamada, elektrik kesintisi uygulanacak bölgeler, zaman dilimi ve işin içeriği ile ilgili şu ifadelere yer verildi:

"Yarın 09.00-12.00 saatleri arasında şehir şebeke dağıtımda yapılacak bakım onarım işleri nedeniyle Özgürevler, Çiftlik Çayırı ve Söğütlüevler, İbrahim Çayırı, Mandıra Kümeevler, Çiftlik Pınarı, Bayat Gediği sokaklar ile Adnan Özejder ve Osmancık Caddelerinin bir kısmına elektrik verilemeyecektir. Kırsal şebekede yapılacak bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle de 09.00-13.00 saatleri arasında merkeze bağlı Sarımbey, Yenice, Çayhatap, Tarhan, Tarhan Kozlusu, Sarışeyh, Burunköy, Kınık, Tatar, Sırıklı ve Hacıpaşa köylerine elektrik verilemeyecektir." - Çorum

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çorum'da Elektrik Kesintisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement