Çorum'da Özgür-Der tarafından düzenlenen etkinlikte İsrail'in Filistin'e saldırıları kınandı - Son Dakika
Güncel

Çorum'da Özgür-Der tarafından düzenlenen etkinlikte İsrail'in Filistin'e saldırıları kınandı

Çorum\'da Özgür-Der tarafından düzenlenen etkinlikte İsrail\'in Filistin\'e saldırıları kınandı

Çorum'da Özgür-Der tarafından düzenlenen 'Ramazan ayı boyunca Gazze için ayaktayız' etkinliğinde, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırıları kınandı. Özgür-Der üyeleri, Hürriyet Meydanı'nda toplanarak dövizler taşıdı. Özgür-Der Başkanı Bülent Gökgöz, Gazze'nin açık hava hapishanesine dönüştüğünü ve Türkiye'nin bu zulme karşı çıkması gerektiğini belirtti. Ayrıca Gökgöz, vatandaşları İsrail mallarını boykot etmeye davet etti.

23.03.2024 17:55  Güncelleme: 17:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'da Özgür-Der tarafından düzenlenen "Ramazan ayı boyunca Gazze için ayaktayız" etkinliğinde, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırıları kınandı.

Hürriyet Meydanı'nda toplanan Özgür-Der üyeleri, "Mücahitlerin izzeti ve kararlılığı İsrail ve ABD'ye korku salıyor", "Direnişin izzeti, diriltiyor ümmeti" yazılı dövizler taşıdı.

Özgür-Der Başkanı Bülent Gökgöz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Gazze'nin Çorum'un Uğurludağ ilçesi kadar küçük bir yer olduğunu, bu alanda 2,5 milyon insanın sıkıştığını söyledi.

Gazze halkının hem açlıkla hem bombardımanla imtihan olduğunu belirten Gökgöz, baskılara rağmen halkın Mescid-i Aksa'yı teslim etmemek için direndiğini vurguladı.

Gazze'nin açık hava hapishanesine dönüştüğüne dikkati çeken Gökgöz, Çin'in işgal altında tuttuğu Doğu Türkistan'ın da Gazze gibi açık hava hapishanesi olduğunu kaydetti.

Türkiye'nin iki coğrafyayı da sahiplenmesi gerektiğini dile getiren Gökgöz, "Dua müminin silahıdır, bunu unutmayalım. Ayrıca elimizden geldiğince çevremizdeki insanlara buralarda yaşanan zulümleri anlatabiliriz. Ailelerimize, çocuklarımıza, kardeşlerimizin yaşadıkları zulmü anlatmalıyız ve onların ortaya koyduğu direnişe şahit olmalıyız. Tabii infaklarımızı, zekatlarımızı, sadakalarımızı, maddi imkanlarımızı yollayarak o insanlara destek olabiliriz." diye konuştu.

Gökgöz, vatandaşları İsrail mallarını boykot etmeye davet etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çorum'da Özgür-Der tarafından düzenlenen etkinlikte İsrail'in Filistin'e saldırıları kınandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement