AK Partili Vekil: Cumhurbaşkanı Adayı Afyon'da Açıklanacak - Son Dakika
Güncel

AK Partili Vekil: Cumhurbaşkanı Adayı Afyon'da Açıklanacak

AK Partili Vekil: Cumhurbaşkanı Adayı Afyon\'da Açıklanacak

AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, AK Parti'nin Cumhurbaşkanı adayının Afyonkarahisar'da yapılacak toplantıda açıklanacağını kaydetti.

28.04.2014 17:16  Güncelleme: 07:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, Eskişehir'de parti binasında düzenlenen halk günü uygulaması öncesi gazetecilere açıklamalarda bulundu. Koca, AK Parti'nin Cumhurbaşkanı adayının Afyonkarahisar'da yapılacak toplantıda açıklanacağını duyurdu. 

"1 MAYIS BAYRAM HAVASINDA KUTLANMALI"

1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamalarına da değinen Koca, tüm çalışan kesimlerin bayramını kutladı. O günün resmi tatil olarak kutlanmasının AK Parti hükümeti zamanında gerçekleştiğini hatırlatan Koca, "Ancak ne yazık ki bu kutlamalarda olumsuz bir takım görüntülerle karşılaşıyoruz. Bu yıl bu tarz görüntülerle karşılaşmamayı umuyoruz. Hiç kimsenin zarar görmemesini arzu ediyoruz. Şehrimizde de 1 Mayıs'ın bayram havasında kutlanmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

"KUPA ESKİŞEHİR'E GELECEK"

Eskişehir'in önemli gündemlerden birinin de Eskişehirspor olduğunu aktarab Salih Koca, Konya'da oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finalinde coşkuyla Eskişehirspor'un yanında olacaklarını ifade etti. Koca, kupanın Eskişehir'e geleceğine inandığını söyleyerek takıma başarılar diledi.

"AŞAĞISÖĞÜTÖNÜ'NDEKİ DOĞALGAZ SORUNU ÇÖZÜLMEYE ÇALIŞILACAK"

Aşağısöğütönü Mahallesi'ndeli TOKİ evlerinde yaşanan doğalgaz kesintilerini de değerlendiren Koca, şöyle devam etti:

"Yönetici arkadaşlarımızla görüştük. Ankara'da gerekli görüşmelerimizi yapıyoruz, sorunu hep beraber çözemeye çalışacağız. TOKİ tarafından yapılan 950 konutta dar gelirli vatandaşlar kalıyor. Doğalgaz, elektrik su abonmanlık ücretlerine varıncaya kadar hükümetimiz tarafından karşılanmıştır. Resmi olarak sıkıntı olmayacak çözüm yolları varsa bunu çözmeye çalışacağız."

"BÜYÜKERŞEN'İN CUMHURBAŞKANLIĞI ADAYLIĞI ESKİŞEHİR İÇİN ÖNEMLİ"

CHP'nin Cumhurbaşkanlığı anketinden Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in çıkmasını da değerlendiren Koca, şöyle konuştu:

"Anketten Yılmaz Büyükerşen'in çıkmasının şehrimiz adına önemli bir adım olduğunu düşünüyorum. CHP'nin iç meselesi, bu konu üzerinde konuşmanın çok doğru olacağını düşünmüyorum. Ama AK Parti'nin adayının kim olacağı konuşuluyor. İl başkanları ve milletvekilleriyle çalışmalar yapıldı. 9,10 ve 11 Mayıs'ta Afyonkarahisar'da yapılacak toplantıda milletvekilleri ve MKYK üyeleri ile birlikte değerlendirmeler ve görüşmeler, gerekli istişareler yapılacak ve bunun sonucunda AK Parti Cumhurbaşkanı adayını açıklayacak. Umarım Türkiye'ye yakışan bir seçim olur, kazanan ülkemiz olur. Demokratik yollarla yarışan ve demokrasi mücadelesi verecek tüm adaylara başarılar diliyorum. İnşallah hedefimiz ilk turda AK Parti'nin gösterdiği adayın Cumhurbaşkanı seçilmesidir."

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel AK Partili Vekil: Cumhurbaşkanı Adayı Afyon'da Açıklanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • vtndş: hee süpriz mııım yapcanızzz 1 0 Yanıtla

Advertisement