Daron Mouradian'ın 'Açıkça Gizli Oyun' Sergisi Galeri KHAS'da - Son Dakika
Güncel

Daron Mouradian'ın 'Açıkça Gizli Oyun' Sergisi Galeri KHAS'da

Daron Mouradian\'ın \'Açıkça Gizli Oyun\' Sergisi Galeri KHAS\'da

Galeri KHAS, küratörlüğünü Prof. Dr. Hasan Bülent Kahraman'ın yaptığı, Daron Mouradian'ın 'Açıkça Gizli Oyun' isimli sergisine ev sahipliği yapıyor.

02.05.2018 10:20  Güncelleme: 10:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sanatçının Türkiye'deki ilk kişisel sergisi olma özelliği taşıyan ve Mart ayında açılan 'Açıkça Gizli Oyun' 1 Temmuz 2018'e dek görülebilecek.

Daron Mouradian Hakkında: 1961 yılında Erivan, Ermenistan'da doğdu. 1982 yılında Panos Terlemezian Güzel Sanatlar Fakültesi ve 1990 yılında ise Erivan Güzel Sanatlar Akademisi'nden mezun oldu.

Daron Mouradian, Erivan Güzel Sanatlar Akademisi Üstün Başarı Ödülü sahibidir. Eserleri Ermenistan (1972-1991), Paris (1992-1996), Almanya, Hollanda, İsviçre, Lübnan ve Amerika'da sergilenmiştir. Tüm eserleri Ermeni kültüründen esinlenmiş olup, Doğu ve Batı uygarlıklarını birleştirerek geçmişin (Orta Çağ'ın) anılarını içerirler. Mouradian'ın hayal dünyası, İncil ve mitolojinin büyük bir rol oynadığı, devamlı suretle değişen bir ortamdır. Huzur dolu bir gelecekte yaşayabilmek için, bizi, kendimizi analiz edip, köklerimizi aramaya yönlendirir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Daron Mouradian'ın 'Açıkça Gizli Oyun' Sergisi Galeri KHAS'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement