Demirci AAT'nin betonarme imalatları tamamlanıyor - Son Dakika
Güncel

Demirci AAT'nin betonarme imalatları tamamlanıyor

MASKİ Genel Müdürlüğü, 30 milyon TL yatırım bedeliyle Demirci ilçesine kazandıracağı ileri biyolojik atıksu arıtma tesisinin inşaatında betonarme imalatları tamamlama noktasına geldi. Yıllık 1 milyon 730 bin metreküp atıksu arıtımı yapılacak olan tesis, gelecek nesillere yaşanılabilir bir Manisa bırakma hedefiyle hayata geçiriliyor.

06.07.2023 17:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Demirci AAT'nin betonarme imalatları tamamlanıyor

MANİSA - MASKİ Genel Müdürlüğü, 30 milyon TL yatırım bedeliyle Demirci ilçesine kazandıracağı ve yıllık 1 milyon 730 bin metreküp atıksu arıtımı yapılacak olan ileri biyolojik atıksu arıtma tesisinin inşaatında betonarme imalatları tamamlama noktasına geldi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Demirci'ye de atıksu arıtma tesisi kazandırıyor. 30 milyon TL yatırım bedeliyle Demirci ilçesinde hayatına geçirilecek olan ileri biyolojik atıksu arıtma tesisinde betonarme imalatlarında sona yaklaşıldı. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı tarafından yapımı yürütülen Demirci ileri biyolojik atıksu arıtma tesisinde yıllık 1 milyon 730 bin metreküp atıksu arıtımı yapılarak doğaya sağlıklı bir şekilde salınacak. Yatırım ve İnşaat Dairesi Şube Müdürü Kadir Bahadır Zeybek, kontrol mühendisleri, yüklenici firma yetkilileri ile birlikte yürütülen çalışmaları inceledi.

"Gelecek nesillere yaşanılabilir bir Manisa bırakmak istiyoruz"

Çalışmalarla ilgili değerlendirme yapan MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, "Gelecek nesillere yaşanılabilir bir Manisa bırakma hedefi ile il genelinde birçok çevreci yatırımlara imza atan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün liderliğinde, Demirci ilçemize önemli bir tesisi kazandıracağız. 30 milyon TL yatırım bedeliyle Demirci ilçemizde hayata geçirecek olduğumuz ileri biyolojik atıksu arıtma tesisinde yıllık 1 milyon 730 bin metreküp atıksu arıtımı yapacağız. 28 bin eşdeğer nüfusa hitap edecek olan tesisimizde yapım çalışmaları herhangi bir aksama olmaksızın sürüyor. Yaptığımız yatırımlar sadece Manisa'mızı değil, Ege Bölgesi'ni de koruyacak nitelikte" dedi.

Demirci AAT\'nin betonarme imalatları tamamlanıyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Demirci AAT'nin betonarme imalatları tamamlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement