Dilovası Hem Hayır Hizmeti Yapıyor Hem Hizmet Denetimi - Son Dakika
Güncel

Dilovası Hem Hayır Hizmeti Yapıyor Hem Hizmet Denetimi

Dilovası Hem Hayır Hizmeti Yapıyor Hem Hizmet Denetimi

Kocaeli Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman ve beraberindeki teknik heyet, ilçe genelinde hem hizmetleri denetliyor hem de hasta ve yaşlıları ziyaret ederek hayır dualarını alıyor.

12.10.2013 11:33  Güncelleme: 11:32

Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman ve beraberindeki ekip, Kayapınar ve Yeni Mahalle'deki yapılan çalışmaları denetledi. Aynı zamanda hasta ve yaşlı ziyaretinden bulunan Başkan Yaman'a halkın ilgisi büyük oldu.

Önceki gün gerçekleşen ziyarette Başkan Yaman'a Belediye Meclis İrfan Çilek, Başkan Danışmanı Eşref Öner, Fen İşleri Müdürü Cihan Sorgucu, Plan ve Proje Müdürü Hüseyin Öztürk, Park ve Bahçeler Müdürü M.Emin Arslan, Kayapınar Mahalle Muhtarı M.Sıddık Turak ve Turgut Özal Mahalle Muhtarı M.Şirin Barış eşlik etti.

Başkan Yaman ve teknik ekibi öncelikle mahalle muhtarları ile birlikte yapılan çalışmaları gezdi, eksik kalan ve tamamlanması gereken çalışmaların bitirilmesini istedi. Başkan Yaman ve beraberindeki heyet daha sonra hasta ve yaşlıların evine konuk olarak hem gönüllerini aldı hem de eksikliklerini sorarak giderilmesini gerektiği noktası gerekli işlemlerin yapılacağı sözünü verdi.

Gülşen Arıcan ve Yabaşah Akıcı isimli yaşlı bir vatandaşların evine konuk olan Başkan Yaman, hem geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirdi hem de sıkıntılarının giderilmesi için elinden geleni yapacağını söyledi. Ziyaret sonrasında açıklamada bulunan Başkan Yaman ''Belediyemiz teknik heyeti ile ilçemizin çeşitli mahallelerine giderek vatandaşla direkt irtibata geçiyoruz ve yapılan hizmetler hakkında vatandaşın istek ve önerilerini dinliyoruz. Bunun yanı sıra hasta ve yaşlılarımızın da hal ve hatırını soruyor, hayır dualarını alıyor ve halledilmesi gereken sıkıntıları varsa buna çözüm üretmeye çalışıyoruz. Bu ziyaretlerimizden dolayı çok memnun oluyorlar ve bu duygu gerçekten paylaşılması gereken tarifi imkânsız bir durum. Bizlerde bu durumdan çok memnunuz ve her zaman onların yanında olmaktan mutluluk duyuyoruz'' ifadelerinde bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dilovası Hem Hayır Hizmeti Yapıyor Hem Hizmet Denetimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement