Dolandırıcıların Yalanı Yaşlı Adamı Canından Ediyordu - Son Dakika
Güncel

Dolandırıcıların Yalanı Yaşlı Adamı Canından Ediyordu

Dolandırıcıların Yalanı Yaşlı Adamı Canından Ediyordu

Bursa’da, terör örgütünün karısını rehin aldığını ileri süren telefon dolandırıcılarına inananan yaşlı adam, para yatırmak için gittiği postanahede kalp krizi geçirdi.

18.11.2015 17:29

Bursa'da, terör örgütünün karısını rehin aldığını ileri süren telefon dolandırıcılarına inananan yaşlı adam, para yatırmak için gittiği postanahede kalp krizi geçirdi.

Olay, Bursa'nın Mudanya ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cep telefonuyla 69 yaşındaki işçi emeklisi Şinasi D'yi arayan dolandırıcılar, "Karın bölücü terör örgütü tarafından rehin alındı. Polis ekipleri şu anda evinizde. Eşinizi kurtarmamız için verdiğimiz hesaba 4 bin 500 lira yatırmanız gerekiyor" dedi. Dolandırıcıların sözü üzerine Şinasi D, bankadan para çektikten sonra, istenilen hesaba yatırmak üzere PTT Şubesi'ne girdi. Açık tutulan elindeki cep telefonuyla sürekli dolandırıcılarla konuşan Şinasi D, gişedeki görevliye yaklaşarak, "Eşim rehin alındı, onu kurtarmak için hesabına para yatıracağım" dedi.

Yaşlı adamı banko arkasına alarak sakinleştirmeye çalışan görevliler, hemen polisi aradı. Ancak, daha önce by-pass ameliyatı geçirdiği bildirilen Şinasi D, bu sırada kalp krizi geçirerek yere yığıldı. Görevlilerin haber vermesi üzerine şubeye gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından müdahale edilen yaşlı adam, özel bir hastaneye kaldırıldı. Duran kalbi çalıştırılan yaşlı adamın durumunun ağır olduğu ve tedavisinin yoğun bakımda devam ettiği bildirildi.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlatırken, Türk Haber Sen Bursa Şube Başkanı Orhan Avcı, Balıkesir'in Kepsut ilçesi ve Çanakkale'deki hesaplar üzerinden dolandırıcılığın devam ettiğini bildirerek, "Durum polise bildirildi. PTT fark ederse bloke koyabiliyor. Ancak savcının talimat vermesi gerekiyor. Hükümet bu konuda kanuni düzeleme yapmazsa daha çok canlar yanacak" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Dolandırıcıların Yalanı Yaşlı Adamı Canından Ediyordu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement