Dört Sanatçının Eserleri Bir Arada - Son Dakika
Güncel

Dört Sanatçının Eserleri Bir Arada

Dört Sanatçının Eserleri Bir Arada

Sergi açılış kokteyli Turgutreis Belediye Başkan Vekili Mehmet Türk, sanatçılar ve sanatseverlerden oluşan yaklaşık seksen kişinin katılımıyla gerçekleşti.

22.07.2013 16:05

Turgutreis Belediyesi Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezi açılışından bugüne 36. Sergisini birbirinden değerli dört sanatçı olan Yıldız Sür, Nihat Yücel, Tayfun Demircan ve İbrahim Öztoprak 'ın eserlerine ev sahipliği yaparak gerçekleştirdi.

Sergi açılış kokteylinde konuşma yapan sanatçı Yıldız Sür " sanatseverlerin sergi açılışına katılımına gösterdiği yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Bodrum da ilk sergimi açıyorum. Bizleri bugünde yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum " diyerek sözlerini noktaladı.

Yıldız Sür'ün konuşmasının ardından Turgutreis Belediye Başkan Vekili Mehmet Türk sanatçılara teşekkür belgesini takdim etti. Turgutreis Belediye Başkan Vekili Mehmet Türk Yıldız Sür'ün eserlerinin bulunduğu Turuncu Galeri de " Yıldız Sür Retrospektifi" sergisinin açılısının ardından Mavi Galeride Nihat Yücel, Tayfun Demircan ve İbrahim Öztoprak'ın eserlerinin yer aldığı " Karma Sergi" nin açılış kurdelasını sanatçılarla birlikte kesti.

Yağlı boya, sulu boya ve pastel boya tabloların yer aldığı 100 eser 29 Temmuz 2013 tarihine kadar Hafta İçi 10:00-20:00 Cumartesi 10:00-17:00 saatleri arasında sanatseverlerin beğenisine açıktır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dört Sanatçının Eserleri Bir Arada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement