Dr. Bağcı' ya İçmesuyu İsale Hattı İçin Teşekkür - Son Dakika
Güncel

Dr. Bağcı' ya İçmesuyu İsale Hattı İçin Teşekkür

Dr. Bağcı\' ya İçmesuyu İsale Hattı İçin Teşekkür

Osmancık Çampınar Köyünde, 30 yıllık su deposu gözden geçirip bakım ve onarımı yapıldı.

15.06.2013 16:54

Osmancık Çampınar Köyü'nde yaşayan vatandaşlar, köylerine 4 yıldır gelen ilk hizmet içmesuyu deposunun bakımı ve yeni döşenilen içmesuyu isale hattı yapılması nedeniyle Milletvekili Dr. Cahit Bağcı' ya teşekkür ettiler

Ayrıca yetersiz olan içme suyu şebekesi, isahele hattı döşendi.

Çampınar köyü Muhtarı Mustafa Eker; Köylerine katkılarından dolayı AK Parti Çorum bölge milletvekili Dr. Cahit Bağcı'ya köyü için yapılan bu çalışmalar nedeniyle köyü adına teşekkür etti.

Eker; "Çorum İl Özel İdare Genel Sekreterliği" nin bütçesinden Osmancık İlçesi Çampınar köyüne Köydes projesi kapsamında köyün 30 yıllık içme suyu deposunun bakımı ve onarımı yapılarak, içi dışı boyanarak gözden geçirildiğini ve yeni içme suyu şebekesi isale hattının döşendiğini kaydetti.

4 yıllık bir zaman zarfında köylerine ilk defa devlet elinin değdiğini bununda köyde oturan vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandığını ifade eden Köy Muhtarı Mustafa Eker, "böylece devlet köyler arasında ayrımcılık yapmadığını, her köye objektif davrandığını gösterdi" dedi.

İl Genel Meclisi Üyesi Recep Öztürk, köy muhtarı Mustafa Eker ile birlikte Köyde çalışması devam eden onarım ve isale hattı ile ilgili Çorum il Özel idare Teknikeri Celal Ertan'dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Çalışmaları yerinde inceleyen muhtar Mustafa Eker, tekrar tekrar köy halkının yapılan bu çalışmalardan ve önümüzdeki Temmuz-Ağustos aylarında yapılacak olan Çampınar Köyü'nün yollarının asfalt çalışmalarından son derece hoşnut olduğunu ve köyde memnuniyet yarattığını dile getirdi.

ÇAMPINAR KÖYLÜLERİNDEN SONSUZ TEŞEKKÜR

Çampınar Köyünde ve dışarıda ikamet eden vatandaşlarımız adına başta Milletvekilimiz Dr. Cahit Bağcı'ya, Milletvekillerimize, Osmancık kaymakamı İbrahim Küçük'e, İl Genel meclisi üyelerine, AK Parti Çorum il başkanı Ahmet Sami Ceylan'a, AK Parti Osmancık ilçe başkanı Av. Oğuzhan Kaya'ya, İl Özel idaresi mensuplarına Genel Sekreter Ömer Arslan'a ve emeği geçen tüm görevlilere sonsuz şükranlarını sunarak ve teşekkür ettiklerini belirten Köy Muhtarı Mustafa Eker, köylü vatandaşların yetkililerden birde istekleri olduğunu belirterek Köylerine bir sulama göleti yapılmasını istedi.

ÇAMPINAR KÖYLÜLERİNDEN GÖLET TALEBİ

Yapılacak bu sulama göleti için yer ve zeminin çok müsait olduğunu az masrafla yapılabileceğini belirterek bu su ile sadece Çampınar köyü arazisinin faydalanmayacağını Gökdere, Akören, Çayırköy, Ağızsuyu, Gecek, Soruk mahallesi ile Aşağı Danişment köylerinin de arazisinin kolaylıkla sulanabileceğini vurguladı.

Bu proje hayata geçirildiğinde modern tarım ve sulama ile Köye geri dönüşün yaşanacağına dikkat çeken Eker, çampınar ve çevre köylülerin talebi olan Sayın Dr. Cahit Bağcı'ya, Sayın Müsteşar Lütfi Akça'ya, Sayın Nurettin Doğan'a burada tekrar gerekli ölçüm ve inceleme yaparak bu teklifi düşünmelerini arz ediyorum. dedi.

OSMANCIK BAYIRDİVAN KÖYLERİ ŞANTİYEYE DÖNDÜ

İl Genel Meclisi Üyesi Recep Öztürk'de Osmancık Bayırdivan köylerinin şantiyeye döndüğünü kaydederek hiçbir dönemde bu kadar yatırım yapılmadığına dikkat çekti.

Öbektaş, Y. Danişment, İncesu ve Güvercinlik köylerinin kilit parke taşı ihalesinin geçtiğimiz Cuma günü Osmancık Kaymakamlığında yapıldığını ifade eden Öztürk Çayırköyü'nün kanalizasyon ihalesinin yapıldığını belirterek Gökdere köyü parke taşı döşeme çalışmalarının son hızıyla devam ettiğini, Çampınar Köyü'nün yollarının asfalt çalışmaları Temmuz-Ağustos aylarında yapılacağını vurguladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dr. Bağcı' ya İçmesuyu İsale Hattı İçin Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement