Edirne'den Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Edirne'den Kısa Kısa

Edirne\'den Kısa Kısa

Saadet Partisi Edirne İl Başkanı Ali Demirkıran, Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 172. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

08.04.2017 13:26

Saadet Partisi Edirne İl Başkanı Ali Demirkıran, Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 172. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Demirkıran, mesajında, şer güçlerin hedeflerine ulaşmayı önlemek, ülkenin huzur ve refahını sağlamak için güvenlik güçlerinin her türlü fedakarlığı gösterdiğini vurguladı.

Emniyet güçlerinin en kıymetli varlığı olan canını gözünü kırpmadan vatanı için, inancı için, milleti için feda ettiğini aktaran Demirkıran, şunları kaydetti:

"Zayıflamaya başladığımız 200 yıldan beri Ortadoğu'da dehşetli bir şekilde nifak tohumları saçılıyor. Şu anda çevremiz adeta ateş çemberi. Yüzyıl önce, yüzyıllarca kardeşçe yaşadığımız Ortadoğu halklarını bizden kopardılar. Cetvelle kağıt üzerinde çizilen sömürge devletçikler oluşturdular. Şimdi planın ikinci aşamasını tatbike koydular. Güneydoğu'muzu karıştırmak ve bölmek istiyorlar. Aslında güzellik ve zenginlik sebebi olan etnik ve mezhep farklılıklarımızı çatışma sebebi haline getirmek için her yolu deniyorlar. Canlı bombalar, suikastlar, uzaktan kumandalı patlayıcılar… Her türlü katliam araçlarını kullanarak hedefe ulaşmak istiyorlar. Hedef belli Türkiye'yi parçalamak. Yüzyıl önce parçalayıp oluşturdukları sömürge devletçikleri tekrar parçalayarak sömürüyü artırmak. Bu olağanüstü dönemde polis teşkilatımızın 172. yılını kutlarken, başta emniyet mensuplarımız olmak üzere tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine, emniyet teşkilatımıza ve bütün milletimize sabır ve metanetler diliyoruz."

Halk oymasına doğru

CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan, halk oylaması çalışmaları kapsamında Süloğlu ve Lalapaşa ilçelerinde ziyaretlerde bulundu.

Milletvekili Bircan, yaptığı yazılı açıklamada, tüm ilçelerde vatandaşları ziyaret ederek halk oylamasına ilişkin bilgilendirmede bulunduklarını kaydetti.

Vatandaşların halk oylamasında "hayır" demesi gerektiğini aktaran Bircan, "Bu emeklerimiz sayesinde 16 Nisan'da hayırlı sonuçlar alacağız." ifadesini kullandı.

Ziyaretlerde partililerin yer aldığı da kaydedildi.

TREPAŞ müşteri memnuniyeti sistemi

Trakya Elektrik Perakende Satış A.Ş. (TREPAŞ), müşteri memnuniyeti ölçüm sistemi hizmeti vermeye başladığı bildirildi.

TREPAŞ'tan yapılan yazılı açıklamada, müşterilerinin nezdinde hizmetin kalitesini ölçümlemek ve değerlendirme yapmak amacıyla devreye aldığı müşteri memnuniyeti ölçüm sisteminin Trakya'daki merkezlere kurulduğu ifade edildi.

Sistemden alınan sonuçlarla sorunlarda en iyi çözümün sağlanacağı kaydedildi

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Edirne'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement