Eker - Kılıçdaroğlu'nun Bakan Ramazanoğlu'na Yönelik Sözleri - Son Dakika
Güncel

Eker - Kılıçdaroğlu'nun Bakan Ramazanoğlu'na Yönelik Sözleri

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker'in konuşması Kılıçdaroğlu'nun Bakan Ramazanoğlu'na yönelik sözleri -AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Eker: -"CHP Genel Başkanının, Sayın Ramazanoğlu ile ilgili kullandığı edep dışı kelime hakikaten çok vahimdir.

06.04.2016 15:29

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker'in konuşması Kılıçdaroğlu'nun Bakan Ramazanoğlu'na yönelik sözleri

-AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Eker:

-"CHP Genel Başkanının, Sayın Ramazanoğlu ile ilgili kullandığı edep dışı kelime hakikaten çok vahimdir. Seviyenin dipsizliğini gösteriyor"

- "Edebiyat sözün disiplini, kelimeyi yerli yerinde kullanma sanatıdır. Bir memleketin anamuhalefet partisinin liderinde edebiyat bilgisi olmayınca ne hallere düşüyor"

KADİR KARAKUŞ- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı MehdiEker, "CHP Genel Başkanının, Sayın Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu ile ilgili kullandığı edep dışı kelime hakikaten çok vahimdir. Seviyenin dipsizliğini gösteriyor." dedi.

Eker, AA muhabirine yaptığı açıklamada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu hakkındaki sözlerini kınadı.

Kılıçdaroğlu'nun hatasını kabul edip özür dilemesi gerektiğini belirten Eker, Kılıçdaroğlu'nun "Sözlerimin arkasındayım." ifadesinin olayı daha da vahim hale getirdiğini söyledi.

Hatada ısrar, inat etmenin cehaleti getirdiğini ve cehaletin sadece "bilgi yoksunu" demek olmadığını, inat etmenin de cehalet olduğunu vurgulayanEker, "Böyle bir cehalet formu ancak özel eğitimle mümkündür. Edepsizce, edep yoksunu bir tutum. Bir memleketin siyaset adamının edebiyattan ve edepten bu kadar mahrum olması çok üzücü, ülke adına üzücü." diye konuştu.

Eker, edebiyatın sözün disiplini, kelimeyi yerli yerinde kullanma sanatı olduğunu dile getirerek, "Edebiyat hayattır. Edebiyatın yokluğunda insanın başına neler geliyor. Bir memleketin anamuhalefet partisinin liderinde edebiyat bilgisi olmayınca ne hallere düşüyor." dedi.

Mehdi Eker, Kılıçdaroğlu'nun "hayasız, edepsiz" uslubunun çok yaralayıcı olduğunu ve Türkiye'ye yakışmadığını ifade ederek, "Talihsiz bir tutumdur, onu şiddetle reddediyor ve kendisine iade ediyoruz. CHP Genel Başkanının, Sayın Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu ile ilgili kullandığı edep dışı kelime hakikaten çok vahimdir. Seviyenin dipsizliğini gösteriyor." değerlendirmesinde bulundu.

-AA'nın 96. kuruluş yıl dönümü

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Eker, Anadolu Ajansı'nın, kuruluşun 96. yıl dönümünü de kutlayarak, "Anadolu Ajansı bugün dünyanın sayılı haber ajanslarından birisidir. Milli bir gururumuzdur." dedi.

AA'nın Kürtçe de dahil çok sayıda dilde yayın yaptığını anımsatan Eker, "Bizim havzamızda konuşulan dillerin hepsinde yayın yapan Anadolu Ajansı, inşallah gelecekte, nice yüzyıllarda güçlenerek, gelişerek, büyüyerek varlığını devam ettirir." ifadesini kullandı.

Eker - Kılıçdaroğlu\'nun Bakan Ramazanoğlu\'na Yönelik Sözleri
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Eker - Kılıçdaroğlu'nun Bakan Ramazanoğlu'na Yönelik Sözleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement