ELAZIĞ'DA DEPREMDE HAYATINI KAYBEDENLER İÇİN HATIRA ORMANI OLUŞTURULDU - Son Dakika
Güncel

ELAZIĞ'DA DEPREMDE HAYATINI KAYBEDENLER İÇİN HATIRA ORMANI OLUŞTURULDU

ELAZIĞ'da Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenlerin anısına 'Deprem Şehitleri Hatıra Ormanı' oluşturuldu.

04.04.2023 10:41  Güncelleme: 10:47

ELAZIĞ'da Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenlerin anısına 'Deprem Şehitleri Hatıra Ormanı' oluşturuldu.

Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü tarafından, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubatta meydana gelen depremlerde hayatını kaybedenler için, '6 Şubat Deprem Şehitleri Ormanı? oluşturuldu. 'Bir fidan bin umut' sloganıyla Harput yolunda gerçekleştirilen fidan dikim etkinliğine, Vali Yardımcısı Recep Gündüz de katıldı. Hatıra ormanına toplamda 2023 fidanın toprakla buluşacağı belirtilirken, depremde hayatını kaybedenler için getirilen fidanlar dikildi. Orman Bölge Müdürü Muhammed Salih Çetiner, 'Ülkemizde 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş'ta yaşanan depremden dolayı on binlerce vatandaşımız hayatını kaybetti, yüz binlerce vatandaşımız yaralandı. Onlar adına, şehitlerimizin hatırası için tüm Türkiye'de olduğu gibi Elazığ'da da 'Deprem Şehitleri Hatıra Ormanı' oluşturduk. Burada toplam 2023 tane çukur açtık ve bu fidanları toprakla buluşturmak üzere toplanmış durumdayız? dedi. (DHA)

ELAZIĞ\'DA DEPREMDE HAYATINI KAYBEDENLER İÇİN HATIRA ORMANI OLUŞTURULDU
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel ELAZIĞ'DA DEPREMDE HAYATINI KAYBEDENLER İÇİN HATIRA ORMANI OLUŞTURULDU - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement