"Elazığ'da Ramazan Bir Başka Güzel" - Son Dakika
Güncel

"Elazığ'da Ramazan Bir Başka Güzel"

"Elazığ\'da Ramazan Bir Başka Güzel"

Elazığ Belediyesi Ramazan etkinlikleri her akşam farklı programlar ve yoğun katılımlarla devam ediyor.

06.08.2012 09:17

Ahmet Aytar Kapalı Spor Salonu yanında düzenlenen Ramazan etkinlikleri Ak Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen programla devam etti.

Etkinliğe Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Ak Parti İl Başkanı Mahir Sönmez,Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcıları, İl Genel Meclis Başkanı Aydın Kara, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Karaaslan, Ak Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Ali Dursun Er ile kalabalık bir topluluk katıldı.

Orhan Çimtay ve Dost Muhabbet ekibinin sahne aldığı programda Türk Sanat Musikisi, Türk Tasavvuf Musikisi ile Türk Halk Müziğinden eserler seslendirildi.

Semazen gösterilerinin yer aldığı programda katılımcılara, gül lokumu ile dua kitabı hediye edildi.

Ak Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Ali Dursun Er, Ramazan ayının rahmet ve bereket ayı olduğunu ifade ederek, böylesine mübarek bir ayda mazlumların yanında olmamız gerektiğini söyledi.

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ise Elazığ'da ramazanların coşkuyla geçtiğini ve her akşam farklı bir etkinliğin düzenlendiğini söyledi. Başkan Selmanoğlu daha sonra Ramazan Sokağını gezerek buradaki esnaflarla bir süre sohbet etti.

Başkan Selmanoğlu ile gecenin ilerleyen saatlerine kadar muhabbet eden esnaflar böylesine güzel programları sunan Elazığ Belediyesine teşekkür ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Elazığ'da Ramazan Bir Başka Güzel' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement