Elazığ? da Trafik Kazası; 1 Ölü, 4 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Elazığ? da Trafik Kazası; 1 Ölü, 4 Yaralı

Elazığ? da Trafik Kazası; 1 Ölü, 4 Yaralı

Elazığ-Bingöl karayolu 33 kilometresinde dün akşam, bir pikap ile karşı yönden gelen otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı.

18.09.2015 10:02

Elazığ- Bingöl karayolu 33 kilometresinde dün akşam, bir pikap ile karşı yönden gelen otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı. Kovancılar istikametinden Elazığ istikametine gitmekte olan Hüseyin Aydın idaresindeki 23 HA 647 plakalı, içerisinde arıların bulunduğu kovan yüklü pikap ile karşı yönden gelen ve Alacakaya İlçesi'ne bağlı Çatakkaya Köyü'nde geçici köy koruculuğu yapan Erhan Doğan'ın kullandığı 23 LC 969 plakalı otomobil, henüz bilinmeyen bir sebeple kafa kafaya çarpıştı.

Elazığ-Bingöl karayolunun 33 kilometresinde bulunan jandarma karakolunun önünde meydana gelen kazada, çarpışmanın etkisiyle şarampole yuvarlanan otomobil sürücüsü Erhan Doğan, olay yerinde hayatını kaybederken, aynı araçta bulunan Aziz Toprak, diğer araçta bulunan sürücü Hüseyin Aydın ve yanındaki yolculardan İlhami Bakır ile Mehmet Aydın yaralandı.

Dün akşam geç saatlerde meydana gelen kaza yerine sevk edilen 112 ekipleri, ambulanslarla yaralıları Elazığ'daki hastanelere taşırken, kazada hayatını kaybeden Erhan Doğan'ın cesedi, itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu sıkıştığı araçtan çıkartıldı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Elazığ? da Trafik Kazası; 1 Ölü, 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • emrah: Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin 0 0 Yanıtla

Advertisement