Enpara.Com Birinci Yılını Başarılarla Kutluyor - Son Dakika
Güncel

Enpara.Com Birinci Yılını Başarılarla Kutluyor

Enpara.Com Birinci Yılını Başarılarla Kutluyor

Finansbank tarafından hayata geçirilen Enpara.com, bir yıl içinde 110 bin müşteriye ve 3 milyar TL'yi aşan mevduat hacmine ulaştı.

15.10.2013 04:03  Güncelleme: 04:05

Finansbank tarafından hayata geçirilen Enpara.com, bir yıl içinde 110 bin müşteriye ve 3 milyar TL'yi aşan mevduat hacmine ulaştı. Türkiye'nin dijital kanallar üzerinden hizmet veren ilk ve tek bireysel bankacılık uygulaması Enpara.com, birinci yılında müşterilerine benzersiz bir kampanya ile teşekkür ediyor.

Türkiye'de ilk kez Finansbank tarafından hayata geçirilen ve temel bankacılık hizmetlerini fiziksel şubeleri kullanmaksızın sadece dijital kanallar üzerinden yapma imkanı sunan Enpara.com, birinci yılını kutluyor.

Enpara.com'un hizmete girdiği Ekim 2012'den bu yana 110 bin müşteriye ve 3 milyar TL'yi aşan mevduat hacmine ulaştığını belirten Enpara.com Direktörü Elsa Pekmez Atan, "Ulaştığımız bu rakamlardan en önemlisi, sayısız müşteri teşekkürü alan Enpara.com'un, yüzde99.7 oranında müşteri memnuniyeti yakalamasıdır. Birinci yılımıza özel olarak, aylık500 TL'ye kadar internet alışverişlerinin yüzde 20'si nakit olarak iade ettiğimiz bir kampanya ile müşterilerimize teşekkür ediyoruz. Yenilikçi vizyonumuz, müşteri dostu uygulamalarımız ve kampanyalarımız ile Türkiye'de bankacılık sektörüne öncülük etmeyi hedefliyoruz. Bu sektörde, müşterilerin bankalarından beklentilerini yükseltmek ve her zaman müşterilerimize benzersiz fırsatlar sunmak istiyoruz. Bizim hedefimiz her zaman yüzde 100 müşteri memnuniyeti yaratmak olacak. 2014yılında da müşterilerimizi memnun etmeye devam edeceğiz; onların ihtiyaç ve taleplerini dinleyerek, kredi kartı gibi yeni ürünler ve yeni fırsatlar sunacağız" dedi.

Finansbank Enpara.com, bir yılda ulaştığı başarıyı ulusal ve uluslararası ödüllerle de taçlandırdı. Enpara.com'un kazandığı ödüller arasında En iyi web tasarımı dalında Altın Örümcek, finans sektöründe en etkin iletişim kampanyası dalında Altın Effie ve 7 dalda Uluslararası Stevie İş Dünyası Ödülü bulunuyor.

BİRİNCİ YILA ÖZEL KAMPANYA

Birinci yılında özel bir kampanya ile müşterilerine teşekkür eden Finansbank Enpara.com, kampanya süresince aylık 500 TL'ye kadar internet alışverişlerinin yüzde 20'sinimüşterilerinin hesabına iade ediyor.

Ekim ayında başlayan ve Aralık sonunda tamamlanacak kampanya, banka kartı ile (debit kart) alışveriş yapılan yurtiçi ve yurtdışı sitelerde ya da BKM Express anlaşmalı sitelerde geçerli. Enpara Encard ile yapılan alışverişlerde ay boyunca kazanılan indirimler bir sonraki hesap döneminde müşterilerin hesaplarına nakit olarak iade ediliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Enpara.Com Birinci Yılını Başarılarla Kutluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement