ERCİŞ'TE DEPREMZEDE VE KİMSESİZ ÇOCUKLARA İFTAR YEMEĞİ - Son Dakika
Güncel

ERCİŞ'TE DEPREMZEDE VE KİMSESİZ ÇOCUKLARA İFTAR YEMEĞİ

VAN'ın Erciş ilçesine afet bölgelerinden gelen depremzede ve kimsesi olmayan yetim çocuklara iftar yemeği verildi.

06.04.2023 22:49  Güncelleme: 22:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

VAN'ın Erciş ilçesine afet bölgelerinden gelen depremzede ve kimsesi olmayan yetim çocuklara iftar yemeği verildi. İftar yemeğine depremzede çocukların aileleri de katıldı.

İlçe Kaymakamlığı ve Kızılay Erciş Şubesi'nin organizasyonuyla, Kahramanmaraş merkezli depremin etkilediği bölgelerden gelen depremzede ve ilçede kimsesi olmayan yetim çocuklara, bir düğün salonunda iftar yemeği verildi. Yaklaşık 500 kişinin katıldığı İftar yemeğine katılan çocuklara çeşitli hediyeler verilirken, İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nuri Mehmetbeyoğlu, genç ve çocukların en temel hakkının mutluluk ve sevgi olduğunu söyledi.

Kaymakam Mehmetbeyoğlu, Devletimizin yegane amaçlarından bir tanesi, çocuklara sevgi ve mutluluğun hakim olduğu bir dünya bırakabilmektir. Yoksula, yetime ve öksüze merhamet eden bir toplumun bireyleriyiz. Bu güzel yemeğe katılan bütün misafirlerimizi saygıyla, sevgiyle selamlıyorum dedi.

Kızılay Erciş Şube Başkanı Kurbani Özdaş ise, Dünya Yetimler Günü vesilesiyle böyle bir program düzenlediklerini belirterek, Kahramanmaraş merkezli depremin etkilediği bölgelerden ilçemize gelen depremzede çocuklar ile ilçemizin çeşitli yerlerinde ikamet eden yetim çocuklarımızı iftar yemeğinde bir araya getirdik. İftar yemeğine katılan çocuklarımıza çeşitli hediyeler ve çekler takdim ettik. Yaklaşık 500 kişiye iftar yemeği verdik diye konuştu. (DHA)

ERCİŞ\'TE DEPREMZEDE VE KİMSESİZ ÇOCUKLARA İFTAR YEMEĞİ
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel ERCİŞ'TE DEPREMZEDE VE KİMSESİZ ÇOCUKLARA İFTAR YEMEĞİ - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement