Erdek'te lodos denizanalarını sahile attı - Son Dakika
Güncel

Erdek'te lodos denizanalarını sahile attı

Erdek'te lodos denizanalarını sahile attıBALIKESİR Balıkesir'in Erdek ilçesinde iki gündür etkili olan lodos, balıkçı teknelerini olumsuz etkilerken deniz analarını da sahile attı.

23.11.2022 14:25  Güncelleme: 14:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erdek'te lodos denizanalarını sahile attı

BALIKESİR Balıkesir'in Erdek ilçesinde iki gündür etkili olan lodos, balıkçı teknelerini olumsuz etkilerken deniz analarını da sahile attı.

Erdek'te iki gündür Lodos etkisini sürdürürken Marmara, Avşa Adalarına ve Tekirdağ'a yapılan RoRo seferleri iptal edildi. Şiddetli lodos balıkçı teknelerini zor durumda bırakırken, deniz analarını sahile attı. Erdek'te çay bahçelerinin önünde rüzgar nedeniyle oluşan dalgalar yürüyüş yapılan beton alanı sular altında bıraktı. Sabahın ilk saatlerinden itibaren hızını artıran lodos fırtınası zaman zaman saatte 60 kilometre hıza kadar ulaştı. Erdek sahillerini sular altında bırakan şiddetli dalgalar sahilde iskeleye bağlı bulunan tekneleri havaya kaldırdı. Öte yandan şiddetli lodos denizdeki deniz analarını sahildeki yürüyüş yoluna attı. Tekne sahipleri önlemlerini alırken, teknelerinin başında nöbet tuttular. Meteoroloji yetkililerince iki gün daha lodosun etkili olacağını belirtildi.

Erdek\'te lodos denizanalarını sahile attı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Erdek'te lodos denizanalarını sahile attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement