Ereğli'den Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Ereğli'den Kısa Kısa

Ereğli\'den Kısa Kısa

Ereğli ilçesine bağlı Gülüç beldesi, yapılan üstyapı çalışmalarıyla daha mutlu yaşanılır hale getiriliyor.

30.07.2018 18:17

Ereğli ilçesine bağlı Gülüç beldesi, yapılan üstyapı çalışmalarıyla daha mutlu yaşanılır hale getiriliyor.

Gülüç Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş, yaptığı açıklamada, göreve geldiklerinde 7 bin 200 olan belde nüfusunun, güvenli ve huzurlu yapısıyla giderek daha çok tercih edilir hale geldiğini ve nüfusunun arttığını belirtti.

Belediye olarak yaptıkları üstyapı çalışmalarıyla belde halkına kaliteli bir yaşam imkanı sunmaya çalıştıklarını, bu çerçevede belediye binası yanında yapılan parka yerleştirilen nostaljik oturma gruplarının ilgi gördüğünü anlatan Demirtaş, şöyle konuştu:

"Güzel işleri meclis üyelerimiz, belediye personelimiz, muhtarlarımızla birlikte yapmaya çalışıyoruz. Oluşturduğumuz yaşam alanlarını modern hale getirip vatandaşlarımızın boş vakitlerini huzurlu ve güvenli bir şekilde değerlendirmelerini, aileleriyle mutlu bir şekilde evlerine dönmeleri bizleri son derece mutlu ediyor."

Demirtaş, Bekyeri Mahallesi'nde bulunan alana yeni çocuk parkı yapım için başlatılan çalışmaların da devam ettiğini sözlerine ekledi.

Yol kenarlarına bariyerler yerleştiriliyor

Ereğli ilçesine bağlı Kandilli beldesinde, tehlike arzeden noktalarda yol kenarlarına bariyerler yerleştirilmeye başlandı.

Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın, yaptığı açıklamada, belde içerisinde tehlike arz eden bazı yol güzergahlarında bariyer yerleştirildiğini söyledi.

Yapılan çalışmalarla özellikle kış aylarında büyük sıkıntılara neden olan Fuat Üçüncü ve Köseağzı Caddesi güzergahını daha güvenli hale getirmeye çalıştıklarını belirten Aydın, tümüyle belediye imkanlarıyla yapılan çalışmaların ihtiyaç duyulan bölgelerde devam edeceğini kaydetti.

Mutfaktaki piknik tüpü alev aldı

Ereğli ilçesinde, bir apartman dairesinin mutfak bölümündeki piknik tüpü alev aldı.

Alınan bilgiye göre, Süleymanlar Mahallesi Ali Aydos Sokak'taki bir apartmanın üçüncü kat dairesinin mutfak bölümünde bulundurulan piknik tüpü, üzerinde su ısıtıldığı sırada parlayarak alev aldı ve yangına yol açtı.

Ev sahiplerinin yardım çağrısı üzerine kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekibi, yangını büyümeden söndürdü.

Yangın sonucu evin mutfak bölümünde hasar oluştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ereğli'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement