Eski Ağıza Yeni Tat - Son Dakika
Güncel

Eski Ağıza Yeni Tat

Eski Ağıza Yeni Tat

Fransa'nın Beaujolais Nouveau Bölgesi'nde Yetişen Üzümlerin Son Hasadından Yapılan ve Aynı Adı Taşıyan Şarap, Fransızlar'a, Düzenlenen Kokteylde Tattırıldı.

25.11.2010 12:41

FRANSA'nın Beaujolais Nouveau Bölgesi'nde yetişen üzümlerin son hasadından yapılan ve aynı adı taşıyan şarap, Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde yaşayan Fransızlar'a, düzenlenen kokteylde tattırıldı.

Bodrum'un Yalı Beldesi'ndeki Kempinski Otel'de, Fransa'nın Bodrum Fahri Konsolosu ve Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi Başkanı Gündüz Nalbantoğlu'nun verdiği kokteyle, Fransa'nın İstanbul Başkonsolosu Herve Magro, İlçe Emniyet Müdürü Niyazi Turgay ve Bodrum'da yaşayan Fransızlar katıldı. Fransa'nın Bodrum Fahri Konsolosu Gündüz Nalbantoğlu, her yıl ilk hasat edilen ilk üzümden yapılan Beaujolais Nouveau şaraplarının tattırılmasının gelenek olduğunu belirterek, ''Biz de bu geleneği Bodrum'da yaşayan Fransız dostlarımız için tekrarladık. Onlara yeni şarabı tatma olanağı sağladık' dedi.

Bodrum'da 6 aydır yaşayan yaşayan Fransız Pierre Crepin, bu yılki hasattan yapılan şarabı çok beğendiğini belirterek, kokteyli düzenleyen Nalbantoğlu'na taşakkür etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eski Ağıza Yeni Tat - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement