Eskişehir'deki Fabrika Yangını - Son Dakika
Güncel

Eskişehir'deki Fabrika Yangını

Eskişehir\'deki Fabrika Yangını

Eskişehir'de bir plastik geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangın, kontrol altına alındı.

15.09.2012 19:42

Eskişehir'de bir plastik geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangın, kontrol altına alındı.

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi 4. Cadde'de faaliyet gösteren plastik geri dönüşüm fabrikasında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangına, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Odunpazarı Belediyesi, Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü ve Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait itfaiye ekipleri müdahale etti.

Ekiplerin yaklaşık 1.5 saatlik çabası sonucu kontrol altına alınan yangında, biri itfaiye eri, toplam 3 kişi dumandan etkilendi.

Bu arada, AK Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can ve Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı.

Daha sonra gazetecilere açıklama yapan Milletvekili Can, yangında can ve mal kaybının olmamasının sevindirici olduğunu söyledi.

Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı da, plastik geri dönüşüm fabrikasında petrol ürünü malzemelerin granül hale getirildiğini belirterek, yangının nasıl çıktığı konusunda henüz bilgilerinin olmadığını kaydetti.

Yangının kontrol altına alındığını ifade eden Sakallı, "Can kaybının olmaması bizi sevindiriyor. Ben iş yeri sahibi ve Eskişehir halkına 'geçmiş olsun' diyorum. Allah daha büyüklerinden bizi korusun" dedi.

Soğutma çalışmalarının devam ettiği yangınla ilgili soruşturma sürüyor.

Muhabir: Sinan Balcıkoca

Yayıncı: Mürsel Çetin - ESKİŞEHİR

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement