Evcil Hayvan Fuarını Çocuklar Açtı - Son Dakika
Güncel

Evcil Hayvan Fuarını Çocuklar Açtı

Evcil Hayvan Fuarını Çocuklar Açtı

İzmir'de hayvanseverleri tek çatı altında toplayan Türkiye'nin en kapsamlı organizasyonu PET SHOW 2014 17'nci Evcil Hayvan Show İzmir'de başladı.

25.09.2014 16:20  Güncelleme: 16:29

İzmir'de hayvanseverleri tek çatı altında toplayan Türkiye'nin en kapsamlı organizasyonu PET SHOW 2014 17'nci Evcil Hayvan Show İzmir'de başladı. Çok sayıda çocuğun açtığı PET SHOW 2014 birbirinden renkli yarışma ve aktiviteleriyle İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda Pazar'a kadar açık kalacak.Binlerce hayvan severin merakla beklediği PET SHOW 2014 17'nci Evcil Hayvan Show İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda çok sayıda çocuğun kestiği kurdeleyle başladı. 17 yıldır organizasyonu düzenleyen Efor Fuarcılık'ın Genel Müdürü Nuray Eyigele İşleyen, sosyal sorumluluk projesini yine hayata geçirmenin haklı onurunu yaşadıklarını söyledi. İşleyen, Hayvan ve doğa sevgisini gençlerimize en doğru şekilde aktarmak istiyoruz. Bu kapsamda görülmeye değer evcil hayvan ve ürünleriyle güncel bilgi alınabilecek bir ortamı yine oluşturduk. Dört gün süreyle evcil hayvanların renkli dünyası incelenebilecek, yarışma ve aktiviteler eğlenceli saatler yaşatacak, en yetkili kişi ve kurumlardan en güncel bilgiler alınabilecek dedi.

Reflex kedi ve köpek mamalarının sunduğu Yetenek Sizsiniz Tarçın mini açılış show'u büyük ilgi gördü. Yetenek Sizsiniz Türkiye 'Sayıl ve Okan' Müzikli Balon Gösterisi çocukları büyüledi. Hayvan Kostümlü karakterler eşliğinde yapılan animasyon gösterisi, ESTO'nun sahnelediği 'Masal Masal İçinde' çocuk tiyatrosu ilk gün ziyaretçilerine neşeli saatler yaşattı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Pervin Şenel Genç ve Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'ın da katılımlarıyla açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından evcil hayvanlar, ürünleri ve aksesuarları içeren hayvanseverlerin aradığı geniş bir yelpazeyi vitrinlerine koyan özel stantlar ziyaret edildi. Evcil hayvanların renkli dünyasına adım atan ziyaretçilere evcil hayvanlar, pet, gıda, kafes, elbise, bakım ve eğitim ürünleri, aşı, tıbbi malzemeler, muayene ve hastane ürünleri, akvaryum, ısıtıcılar, aydınlatma, süs balıkları, ilaçlar, su, kum gibi çok sayıda ürün ve hizmetlerin tanıtımları yapılmaya başlandı.

Görünüü Dökümü

-----------------------

Açılıştan görüntü

Sergilenen hayvanlardan görüntü

Ata binen çocuklar

Açılışı yapan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ile röp

Detaylar

(Haber Mustafa OĞUZ Kamera Mücahit BEKTAŞ- İZMİR, (DHA))

=================================================

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Evcil Hayvan Fuarını Çocuklar Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement