Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Fetö\'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Bingöl'de vatandaşların Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı başlattığı milli irade ve demokrasi nöbeti sürüyor.

07.08.2016 00:28

Bingöl'de vatandaşların Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı başlattığı milli irade ve demokrasi nöbeti sürüyor.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bingöl 15 Temmuz Milli İrade Meydanı'nda demokrasi nöbetinin 22. gününde nöbet tutan vatandaşları ziyaret etti.

Vatandaşları selamlayan Yılmaz, 16 Temmuz akşamından itibaren illerde ve ilçelerde başlatılan ve aralıksız süren milli irade ve demokrasi nöbetleri finalinin İstanbul Yenikapı'da düzenlenecek "Demokrasi ve Şehitler Mitingi" ile taçlandırılacağını anımsattı.

Dün gece uzun bir konuşma yaptığını anımsatan Yılmaz, sadece İstiklal Marşı'nı okumak istediğini belirtti.

Yılmaz, şunları kaydetti:

"Bu akşam burada İstiklal Marşı şiirini okuyacağım. Niye bunu okuyacağım? Çünkü 15 Temmuz akşamında adeta ikinci bir Kurtuluş Savaşı oldu. 15 Temmuz akşamı için bir şiir yazalım deseydik, duygularınızı nasıl ifade ederdiniz diye sorsak ancak Mehmet Akif'in yazdığı İstiklal Marşı gibi bir marş yazılması gerekir. Bu anlamda müsaade ederseniz huzurunuzda İstiklal Marşı'nı okuyacağım."

İstiklal Marşı'nın ilk dörtlüğünün marş olarak bestelendiğini anlatan Yılmaz, şiirin tamamını okudu.

Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun da 15 Temmuz gecesi zalimlerin mazlum insanların başlarına uçaklarla bombalar yağdırırken, tanklarla insanların üzerine yürürken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzere sokağa çıkıp darbecilere karşı direniş gösteren vatandaşlara teşekkür etti.

Bingöl halkının her zaman darbecilere karşı direniş gösterdiğine dikkat çeken Coşkun, "Bingöl her zaman tarih sayfalarında ismini cesaretiyle yazdırmış, daima Bingöllüler hakkın ve hakikatın yanında olmuş. İşte değerli dostlar bunun içindir ki siyasete girdiğim günden bugüne kadar birliğin beraberliğin sevginin kardeşliğin adresi olan Recep Tayyip Erdoğan'ın her zaman arkasında olmuş, her zaman büyük destekler göndermiş ve Bingöl büyük başarılara imza atmıştır."

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger ve Kalkınma Bakan Yardımcısı Coşkun, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bingöl Şubesi tarafından hazırlanan pilavı, nöbet tutan vatandaşlara ikram etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement