Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: Demokrasi nöbeti tutan vatandaşlardan görüntü 60 yaşındaki Yadigar Aydemir le röportaj Fatih Karagöz ile röportaj Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sinevizyon ile konuşması FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler ERZURUM - Erzurum'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösteren vatandaşların demokrasi nöbeti sürüyor.

11.08.2016 06:24

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Demokrasi nöbeti tutan vatandaşlardan görüntü

60 yaşındaki Yadigar Aydemir le röportaj

Fatih Karagöz ile röportaj

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sinevizyon ile konuşması FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

ERZURUM - Erzurum'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösteren vatandaşların demokrasi nöbeti sürüyor.

Yakutiye Kent Meydanı'nda toplanan binlerce kişi, son nöbette FETÖ'nün darbe girişimini lanetleyerek marşlar söyledi. Meydanda bulunan vatandaşlar, FETÖ aleyhinde slogan attı.

Daha sonra Kur'an-ı Kerim ve ilahiler okundu, darbe girişimi sırasında hayatını kaybedenler için dua edildi. Öte yandan belediyeler, demokrasi nöbetine katılan vatandaşlara su ve çorba ikram etti.

"Tank parçalasa ölmeyiz"

Demokrasi nöbetini üzerine sardığı Türk bayrağıyla tutan 60 yaşındaki Yadigar Aydemir, yaptığı açıklamada, her akşam nöbeti Cumhurbaşkanı, Başbakan ve tüm millet için tuttuğunu söyledi.

Terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen'in idam edilmesini isteyen Aydemir, "Şehitlerimizin kanı yerde kalmasın. Vatanımızda huzur ve mutluluk olsun istiyoruz. Tayyip Erdoğan bizim babamız. O olmasaydı benim 27 gündür burada ne işim vardı? Cumhurbaşkanımız ne zaman derse 'Evinize çekilin' ben o gün çekilirim. Akşam 8'de geliyorum, sabah 4'te evime gidiyorum" diye konuştu.

Fatih Karagöz de demokrasi nöbeti tutarak bütün dünya devletlerine ders verdikleri ve Türk milletinin ne olduğunu gösterdiklerini belirterek şöyle konuştu:

"3-5 çürük çapulcu ile Türk milletini bölemezler. Bu milletin tümünün canını almadıktan sonra bu topraklardan bir çakıl taşı alamazlar. Hiç kimse buna cüret etmesin, edemez de bundan sonra. Bayrak benim kanımda mevcut. 'Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır, toprak uğrunda ölen varsa vatandır'. Ben bu toprak ve bayrak için de ölürüm. Tank bizi parçalasa da ölmeyiz, bizim ruhumuz sağlamdır. Allah canımıza sağlık verdikçe bu ülkeyi kimse bölemez."

Fetö\'nün Darbe Girişimine Tepkiler
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement