Fikret Orman"Biz Hırsız Mıyız Arkadaş" - Son Dakika
Güncel

Fikret Orman"Biz Hırsız Mıyız Arkadaş"

Fikret Orman"Biz Hırsız Mıyız Arkadaş"

'rakiplerimiz 50 MİLYON DOLAR STAD GELİRİ İLE OYNUYOR" "SANKİ BABAMA YALI YAPIYORUM" "BEN KİMSEDEN KORKMAM YERİMİZ BELLİ GELSİNLER YÜZÜMÜZE SÖYLESİNLER" "DEMİRÖREN ÜÇ KEZ SEÇİLDİ VE BU BORÇ BİR ANDA OLUŞMADI" Beşiktaş'ın olağan Divan Kurulu toplantısında konuşan başkan Fikret Orman kendisi ve yönetimine yapılan eleştirilere sert cevaplar verdi.

01.02.2014 14:26

'rakiplerimiz 50 MİLYON DOLAR STAD GELİRİ İLE OYNUYOR"

"SANKİ BABAMA YALI YAPIYORUM"

"BEN KİMSEDEN KORKMAM YERİMİZ BELLİ GELSİNLER YÜZÜMÜZE SÖYLESİNLER"

"DEMİRÖREN ÜÇ KEZ SEÇİLDİ VE BU BORÇ BİR ANDA OLUŞMADI"

Beşiktaş'ın olağan Divan Kurulu toplantısında konuşan başkan Fikret Orman kendisi ve yönetimine yapılan eleştirilere sert cevaplar verdi. Stadı Beşiktaş için yaptıklarını bir kez daha yineleyen Orman ihaleler ile ilgili yapılan eleştirilerin artık dayanılmaz noktalara geldiğini belirterek "Biz hırsız mıyız arkadaş" ifadelerini kullandı.

Yıldırım Demirören'ini kulüpten alacaklarını bağışlamasını hala beklediklerini söyleyen Fikret Orman'ın konuşmasından satırbaşları şöyle

'RAKİPLERİMİZ 50 MİLYON DOLAR STAD GELİRİ İLE OYNUYOR"

"Artık divan toplantılarına sığmıyoruz ancak bundan sonra yeni stadımızda yapılacak yeni toplantı salonlarında olacağız.21 ay önce olağanüstü bir gün yaşıyorduk. Artık bu günleri geride bıraktık. Çok değinmek istemiyorum ama bu satırların hepsi bir hacizle alakalı idi. 200'e yakın haciz dosyası vardı. UEFA'da 17 davamız vardı, şimdi sıfır. Artık bu tip şeyler duyuyor musunuz Büyük sponsorluk anlaşmaları yaptık. Ben ve arkadaşlarımın gayretinden daha çok, Beşiktaş'ın büyüklüğü yüzünden yapılan sponsorluk anlaşmalarıdır bunlar. Bizim stat gelirimiz yok, rakiplerimiz 50 milyonluk stad geliri ile oynuyor. Bu borcu artık tasarruf yaparak kapatmak mümkün değildir. Geçen sene 15 milyon lira mahkeme masrafı ödedik. İşte bu kalemlerde tasarrufa gidiyoruz."

"YIKIP BURAYI PARK YAPACAK DEDİLER PARA BULAMAZ DEDİLER"

"SANKİ BABAMA YALI YAPIYORUM"

483 milyon borcun içinde stat yapılıyor. Bu paralar buraya harcanıyor. Stat inşaatı durdu diye haber duyuyor musunuz Duyuyorsunuz. Birileri bu stadı yaptırmamak için bu haberleri yaptırdığı için duyuyorsunuz. Biz bu stadı kendi 1 senelik geliriyle yapacağız. Hafriyat için yaklaşık 10 milyon harcadık. Müteahhitte verseydik 25 milyon harcayacaktık.Stat için bütün işlere sıfırdan başladık. Daha önce Yıldırım Demirören stad için ilk girişimleri yapmış ve Başbakan'dan onayalmıştı.Bizde ilk görüşmeyi Başbakanla Çin gezisinde yaptık. İzin alamazsınız dediler ama aldık.Sanki babama yalı yapıyorum da onun iznini alıyorum. Yıkıp buraya park yapacaklar dediler. Para bulamaz dediler. Sponsorluk anlaşması yaptık. Sonra altında tarihi eser çıktı dediler. Bütün Taksim'i kazdılar, Gökkafes'i yaptılar, Swissotel'i yaptılar. Hiç bir şey çıkmadı. İnönü'de mi çıktı

"DESTEK OLUN HEP BERABER YAPALIM BU STADI"

"Ruhsatın sahte olduğunu söylüyorlar. A blokun ruhsatı varmış, C blokun ruhsatı yokmuş. Pes! Bu stadı kendimize yapmıyoruz, Beşiktaş'a yapıyoruz. Stadın durması kime fayda sağlayacak. Ağustos'ta bitirmek zor bir tarihtir. Destek olun, hadi hep beraber yapalım bu stadı. Stadı Ağustos'ta bitirmeyeceğiz. Rahat edecek misiniz Kime ne fayda sağlayacak Ama biz Ağustos'ta bitireceğiz, rahat olun. "

"BİZ HIRSIZ MIYIZ ARKADAŞ"

"Bu Çiçekler İnşaat benim firmamın taşeronlarından bir tanesidir. Ben girin dedim. Adamların nasıl iş yaptığını biliyorum çünkü..Bunun neresi sakıncalı Ödediğimiz ücreti tartışıyorlar.Biz hırsız mıyız arkadaş Bu kalitede, daha düşük fiyata yapacak varsa, farkı ben cebimden vereceğim."

"BEN KİMSEDEN KORKMAM YERİMİZ BELLİ GELSİNLER YÜZÜMÜZE SÖYLESİNLER"

"Taraftarımıza dava açtık.Çünkü son 8 sezonda tam 1.5 sezon sahamız kapandı. Galatasaray maçında sahaya giren arkadaşları tanımam. Kombine sattık ve onların hakkı yendi. Onarın hakkını sormak benim görevim değil mi İçlerinde suçsuz olanlar varmış. Bu isimleri ben mi buldum Hayır, emniyet buldu. Suçsuz olanlar mahkemede aklanır. Biz şimdi sahamızda oynasak daha iyi durumda olmaz miydik Erteleyelim mi dedik ama bir baktık ki kulübün önüne geldiler, statta küfür ettiler. Arkadas ben kimseden korkmam. Orada söyleyenler; yerimiz belli, gelsinler yüzüme söylesinler."

"21 SANDIĞIN 21'İNDEN GALİP ÇIKARAK BURAYA GELDİK"

"Ciromuzu 11 milyondan 40 milyona çıkarttık, evet biz suçluyuz. Bir yolsuzluk olmuş. Bunu biz bulmuşuz. Savcılığa suç duyurusunda bulunduk. Üstünü mü kapattık, hayır! Kulüpte adam sayısında artış varmış! Bu stadı biz yapıyoruz, orada çalışan herkes Beşiktaş İnşaat AŞ'nin çalışanıdır. 165 bin metrekare kapalı alanı olan bir yerdir. Kartal yuvaları büyüyor. Oraya çalışan insan almadan mı büyüyeceğiz Geçen bir abim geldi Fikret, 4 araban, 4 şöförün varmış dedi. Pes! Bizim sahibimiz kim, bize sahip çıkın, biz kimin için müdahele ediyoruz. Gelin ben burdayım. Bu yönetim 21 sandığın 21'inden çıkıp gelmiş bi yönetimdir."

"DEMİRÖREN ÜÇ KEZ SEÇİLDİ VE BU BORÇ BİR ANDA OLUŞMADI"

"Yıldırım Demirören 2004 yılında seçimle geldi ve daha sonra üç kez seçildi. Şimdi bizim borçlarımız için hassasiyet gösterenler 2004'de neredeydi.O zamanlar ben bu borçların artacağını 2005 senesinde de söyledim. Her yıl bütün toplantılarda söyledim. Demirören Tabata'yı niye aldı, arkadaşlar onu o zaman sorsaydınız.2007'de 2008'de transferler yapılırken sorsaydınız. Bu paralar bizim kasamızdan resmi olarak çıkmıştır. Biz ancak kendi evraklarımıza bakabiliriz. Para kulüpten çıktıktan sonra nereye gittiğiyle ilgilenemeyiz. Bizim dönemimizde yaptığımız transferlerle alakalı sorun, ben cevap veririm."

"DEMİRÖREN'İN PARAYI BAĞIŞLAMSINDAN KENDİM İÇİN BİR MENFAATİM OLMAZ"

"Eski dönemi araştırdık. O raporları araştırdık. Demirören'e dava açarız dedik.Arkadaşlarımızla uzun uzun değerlendirdik. Bunlar ticari davalar. 5-6 sene sürecek ve Beşiktaş'ın her şeyi ortaya dökülecek. Demirören'le konuştuk mu, konuştuk, 3-4 kez konuştuk. Gelin halledelim dedik. Bu paranin bağışlanmasından hiç bir menfaatim olamaz. Kendisi bizden helallik istedi. Dedik ki bunu toplumsal bir uzlaşıyla halledelim."

"LÜTFEN BİZE SAHİP ÇIKIN"

"Biz bu kadar hüvviyetimizle, onurumuzla mücadele verirken, bu tip konuşmalar bizi üzüyor. Bu yönetim sizin oylarınızla gelmiştir. Lütfen bize sahip çıkın"

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fikret Orman'Biz Hırsız Mıyız Arkadaş' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement