Fotoğraflarla Kartepe Sergisi Özdilek'te Açıldı - Son Dakika
Güncel

Fotoğraflarla Kartepe Sergisi Özdilek'te Açıldı

Fotoğraflarla Kartepe Sergisi Özdilek\'te Açıldı

Mevsimlerle Kartepe konulu fotoğraf yarışmasında dereceye giren eserlerden oluşan fotoğraf sergisi açıldı.

29.09.2011 09:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartepe'nin doğal güzelliklerini su yüzüne çıkarmak, bölgenin bilinmeyen ve görünmeyen mevsimsel özelliklerini tanımak ve göstermek, ilçenin mevcut turizm potansiyelinin tanıtımına katkı sağlaması düşünülen ödüllü fotoğraflardan oluşan sergilemenin ilki Özdilek Alışveriş Merkezi'ndeki Sergi Salonu'nda açıldı.

Kartepe Kaymakam vekili Vali Yardımcısı Şükrü Çakır, Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, KOÜ Derbent MYO Müdürü Yard. Doç. Dr. Yüksel Güngör, İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Yazıcı, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Abdurrahman Kayabaş, Kartepe Turizm Dernek Başkanı Orhan Bayramin, Kartepe Kızılay Şube Başkanı Talat Savaş, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri, muhtarlar, Özdilek Alışveriş Merkezi idarecileri ve fotoğraf tutkunlarından oluşan kalabalık bir davetli topluluğu açılışta hazır bulundu.

Mevsimlerle Kartepe konulu fotoğraf yarışmasında dereceye giren eserlerden oluşan 41 fotoğrafın yer aldığı serginin açılışında konuklara hitap eden Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, "158 katılımcının her biri ayrı güzelliğe sahip 978 eserin katıldığı Mevsimlerle Kartepe Fotoğraf Yarışmasında dereceye giren 41 fotoğraf ile ilçenin tüm doğal güzelliklerini ve aynı zamanda bütün çelişkilerini ortaya koyan çok güzel fotoğrafları göreceğiz. İlçemizin tanıtımına katkı sağlayacak bu fotoğraf sergisi ilçe genelinde ve farklı illerde düzenlenecek sergilerle sürecek. Tüm halkımızı bu sergiyi gezmeye davet ediyorum" dedi.

Değişen ve gelişen Kartepe sloganını hatırlatan Kaymakam vekili Vali Yardımcısı Şükrü Çakır da, " Kocaeli'nin farklı bir ilçesi olan, doğal güzelliklerine sahip Kartepe ilçemiz, turizm potansiyeli ile parlayan bir yıldız konumunda. Değişen ve gelişen Kartepe'nin güzelliklerinin yansımaları olan bu fotoğrafların yer aldığı sergide yer alan 41 fotoğraf için 41 kere maşallah diyerek sergiyi açmaktan memnunluk duyduğunu belirtmek isterim" dedi.

Yarışmada dereceye girerek ikincilik ödülü alan Muharrem Bucan ile ilçe protokolü eserleri tek tek inceleyerek sergiyi gezdiler. Özdilek Sergi Salonu'nda 4 Ekim 2011 Salı gününe kadar açık kalacak, Kartepe fotoğraflarının sergilemesine 5 Ekim 2011 Çarşamba günü saat 18.30'dan itibaren de Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde devam edilecek. Fotoğraf sergisinin İstanbul'daki sanatseverlerle buluşması ise 10 Ekim 2011 Pazartesi günü İstanbul Üsküdar Belediyesi Antunizade Kültür Merkezi'nde olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Fotoğraflarla Kartepe Sergisi Özdilek'te Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement