Futbol Tutkunu Genç, Altı Pas Çizgisinde Can Verdi - Son Dakika
Güncel

Futbol Tutkunu Genç, Altı Pas Çizgisinde Can Verdi

Futbol Tutkunu Genç, Altı Pas Çizgisinde Can Verdi

Ümraniye'de halı sahada futbol oynarken kalp krizi geçiren 26 yaşındaki Muhittin Kılıç isimli genç, saha içinde yaşamını yitirdi.

29.03.2012 01:45

Ümraniye'de halı sahada futbol oynarken kalp krizi geçiren 26 yaşındaki Muhittin Kılıç isimli genç, saha içinde yaşamını yitirdi. Kılıç'ın geçen hafta aynı halı sahada futbol oynarken kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Talihsiz olay akşam saat 220.00 sıralarında Armağanevler Mahallesi Akdeniz Caddesi Dere Sokak üzerinde bulunan bir halı sahada meydana geldi. Kadıköy'de bir restoranda garsonluk yaptığı öğrenilen Muhittin Kılıç (26), akşam arkadaşları ile halı saha maçı yapmaya başladı. Maç sırasında fenalaşan Kılıç, kale ile orta saha arasındaki altı pas çizgisinde yere düştü. Kılıç için arkadaşları sağlık ekiplerinden yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, kalp krizi geçirdiği saptanan Kılıç'a kalp masajı yaptı ancak yapılan müdahaleye rağmen kurtaramadı.

Maç yaparken kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Kılıç'ın, bir hafta önce yine aynı halı sahada kalp krizi geçirdiği ve hastaneye kaldırılarak hayata döndürüldüğü ortaya çıktı.

Ölen Kılıç'ın geçen hafta aynı sahada kalp krizi geçirdiğini belirten Erol Temirçi isimli görgü tanığı, "Daha önce de amcası ve yakınları da kalp krizinden vefat eden olmuş. Sanırım irsi bir durum. Ölen Muhittin Kılıç kardeşimin arkadaşıydı. Olay yerine gelen ambulansları görünce ben de koştum" dedi.

Diğer yandan yaşamını yitiren Muhittin Kılıç'ın yakınları, olayın ardından halı sahaya akın etti. Kılıç'ın cesedi başında gözyaşı döken yakınları, güçlükle sakinleştirildi.

Ceset, polis ve savcılık incelemesinin ardından Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.(SK- - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Futbol Tutkunu Genç, Altı Pas Çizgisinde Can Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement