Gebze standına ziyaretçi akını - Son Dakika
Güncel

Gebze standına ziyaretçi akını

Gebze standına ziyaretçi akını

EMİTT'de ilçenin tarihi ve turistik değerlerini tanıtan Gebze standı ziyaretçi akınına uğradı.

13.02.2012 09:23

9-12 Şubat 2012 tarihleri arasında düzenlenen TÜYAP Beylikdüzü'ndeki

EMİTT 2012 fuarına MARKA bünyesinde katılarak ilçenin tarihi ve turistik değerlerini tanıtan Gebze standı ziyaretçi akınına uğradı. İstanbul'dan ve Türkiye'nin her bölgesinden gelen ziyaretçileri ağırlayan Gebze standını Gebze İlçe Kaymakamı Salih Karabulut ile Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman ve Gebze Kent Konseyi Başkanı İbrahim Güngör de ziyaret ederek tanıtım çalışmaları hakkında Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Nilay Ayran'dan bilgi aldı.

GEBZE'Yİ HER PLATFORMDA TANITMALIYIZ

60 ülke ve Türkiye'den yüzlerce il ve ilçenin stand açarak tarihi ve kültürel değerlerini tanıtma fırsatı bulduğu EMİTT 2012 organizasyonunda Gebze'nin de yer almasının kendisini mutlu ettiğini ifade eden Gebze İlçe Kaymakamı Salih Karabulut, "Gebze'mizin ülkemiz insanına ve dünyaya sunabileceği Anibal Anıtı, Eskihisar, Fatih Sultan Mehmet'in otağ kurduğu Hünkar Çayırı, Çoban Mustafa Paşa Külliyesi gibi önemli turizm değerleri var. Gebze'nin böylesine büyük bir turizm organizasyonunda temsil edilmesi ve tarihi ve turistik değerlerimizin ziyaretçilerin dikkatine sunulması ilçemizin tanıtımı açısından oldukça yararlı olmuştur" dedi.

Kaymakam Karabulut ve Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, ziyaretçilere nefis bir konser veren Gebze Belediyesi Mehteran Bölüğü'nü kutlayarak Başkan Yardımcısı Nilay Ayran ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zamburkan'la birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gebze standına ziyaretçi akını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement