"Kör Pencerede Uyuyan" Kitabı Öyküseverlerle Buluştu - Son Dakika
Güncel

"Kör Pencerede Uyuyan" Kitabı Öyküseverlerle Buluştu

"Kör Pencerede Uyuyan" Kitabı Öyküseverlerle Buluştu

Nihan Eren tarafından kaleme alınan ve '11 öykülü Gece ile 9 öykülü Gün' temalı " Kör Pencerede Uyuyan" adlı öykü kitabı Yapı Kredi Yayınları'ndan çıktı.

16.02.2015 11:27  Güncelleme: 14:09

Nihan Eren tarafından kaleme alınan ve hayatların tehlikeye girmesi üstüne kurulu '11 öykülü Gece ile 9 öykülü Gün' temasını içeren "Kör Pencerede Uyuyan" adlı kitap Yapı Kredi Yayınları'ndan çıktı.

HAYATIN BÜTÜN KAYGISI ACI BİR ALAYA DÖNÜŞÜYOR

Geçip giden zamanın yarattığı binbir çeşit kaygı; insanlar, evler, eşya; doğa ve kent Eren'in kaleminde acı bir alaya dönüşüyor.Yazar kitabına şu satırlar ile hayat veriyor: "Derenin üzerinde vızıldayan sivrisinekler, mutfakta homurdanan bir buzdolabı, karpuzun tezgâha sızmış şekerli suyu ve acı dolu bir keder ile nereye yöneltileceği kestirilememiş bir isyan, orada duruyordu. Portakalı soymuş, karısının başucuna koyup gitmişti."

YAZARIN ÖZGEÇMİŞİ

B. Nihan Eren 1981'de Tekirdağ'da doğdu. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema-TV Bölümünü bitirdi. Yeditepe Üniversitesi'nde Karşılaştırmalı Edebiyat alanında yüksek lisans yaptı ve burada araştırma görevlisi olarak da çalıştı. Halen, Marmara Üniversitesi'nde İletişim Bilimleri'nde doktora çalışmalarını sürdürüyor ve senaryo yazarlığı yapıyor. Adam Öykü, Notos ve Kitap-lık dergilerinde öyküleri yayımlandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Kör Pencerede Uyuyan' Kitabı Öyküseverlerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement