Gemlik'te deniz taştı, karayla birleşti - Son Dakika
Güncel

Gemlik'te deniz taştı, karayla birleşti

Bursa'da etkili olan fırtına ve yağış Gemlik ilçesini de etkiledi. İlçe merkezindeki sahil yolu ile Kurşunlu Mahallesi'ndeki sahil yolu fırtına nedeniyle deniz suyuyla doldu. Denizle karanın birleştiği yolda araçlar düşlükle ilerlediği görüldü. Mudanya'yı da etkisi altına alan fırtına denizde dev dalgalara neden oldu. 2 metreye ulaşan dalga boyu, kıyıda bulunan balıkçı dükkanlarına zarar verdi. Dükkanların deniz tarafındaki cephelerini yıkan dalgalar nedeniyle dükkanlar suyla doldu. Dükkan sahipleri denize dalgakıran yapılmasını istedi.

26.11.2023 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da etkili olan fırtına ve yağış Gemlik ilçesini de etkiledi. İlçe merkezindeki sahil yolu ile Kurşunlu Mahallesi'ndeki sahil yolu fırtına nedeniyle deniz suyuyla doldu. Denizle karanın birleştiği yolda araçlar düşlükle ilerlediği görüldü.

MUDANYA'DA BALIKÇI DÜKKANLARI ZARAR GÖRDÜ

Mudanya'yı da etkisi altına alan fırtına denizde dev dalgalara neden oldu. 2 metreye ulaşan dalga boyu, kıyıda bulunan balıkçı dükkanlarına zarar verdi. Dükkanların deniz tarafındaki cephelerini yıkan dalgalar nedeniyle dükkanlar suyla doldu. Dükkan sahipleri denize dalgakıran yapılmasını istedi. (DHA)

Gemlik\'te deniz taştı, karayla birleşti
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gemlik'te deniz taştı, karayla birleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement