Gümüşhane Başkanı Memur-Sen'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Gümüşhane Başkanı Memur-Sen'i Ziyaret Etti

Gümüşhane Başkanı Memur-Sen\'i Ziyaret Etti

Gümüşhane Belediye Başkanı, geçtiğimiz Çarşamba günü Memur-Sen'i ziyaret etti.

27.02.2014 11:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziyarete Başkan Canlı'yı, Memur-Sen Gümüşhane İl Başkanı Veli Ağaç ve Memur-Sen'e bağlı sendikaların Şube Başkanları ve üyeleri ağırladı.

Başkanı Memur-Sen'i ziyareti sırasında şunları söyledi.

"Memur-Sen'in ülkesi ve üyeleri için çalışan sivil toplum kuruluşu Ülkemiz için çok değerli çalışmalar yapmıştır. Bizde bu çalışmalara destek olmaya çalıştık. Gümüşhane'de üç dönem Belediye Başkanı olarak görev yaptım. Tekrar seçime girerek bu göreve talibim. Yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatmak için ziyaretlerde bulunuyorum. Üç dönemdir Gümüşhane'ye ve Gümüşhane halkına hizmet veriyorum. Projelerimi İnsan ve hizmet merkezli seçiyor ve uyguluyorum. Siyasi bir kaygı gözetmeksizin herkese eşit olmaya çalışıyorum. Bürokrasi de edindiğim bilgi ve tecrübemi bir dönem daha hizmetle buluşturmak için tekrar aday oldum. Halkımız teveccüh gösterirse devam ederiz.

Başkan Canlı, yapacağı projeler ve çalışmalar hakkında da açıklamalar yaptığı ziyarette ayrıca katılımcıların sorularını da cevaplandırdı.

Gümüşhane Memur-Sen İl Başkanı Veli Ağaç da demokrasinin insanların tercihlerini özgürce kullandığı sistemler olduğunu belirterek, "Beş yılda bir yapılan yerel seçimler bunun en güzel örneğidir. Yönetime talip olanlar bu süreçte kendilerini anlatarak görevlere talip olurlar. Yaptığı ve yapacağı çalışmaları anlatarak halkın tercihine mazhar olursa, sandıktan yetki alırlar. Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı'ya ilimize yaptığı hizmetler için teşekkür ediyor, seçim çalışmalarında başarılar diliyorum." diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gümüşhane Başkanı Memur-Sen'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement