Hakkari Valisi Toprak, Çukurca'da Esnafı Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Hakkari Valisi Toprak, Çukurca'da Esnafı Ziyaret Etti

Hakkari Valisi Toprak, Çukurca\'da Esnafı Ziyaret Etti

Hakkari Valisi Toprak, Çukurca'da esnafı ziyaret ettiHakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz ile birlikte, Çukurca İlçesi'nde ziyaretlerde bulundu.

01.09.2016 21:12

Hakkari Valisi Toprak, Çukurca'da esnafı ziyaret etti

Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz ile birlikte, Çukurca İlçesi'nde ziyaretlerde bulundu.

Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Hakkari il Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz ile birlikte operasyonların sürdüğü Hakkari'nin Irak sınırındaki Çukurca İlçesi'ne gitti. İlk olarak Çukurca Kaymakamlığı'nı ziyaret eden Vali Toprak ve Tuğgeneral Korkmaz'ı, Kaymakam Mehmet Mut ve İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Tomar karşıladı. Vali Toprak ve beraberindekiler, Kaymakamlık ziyaretinin ardından ilçe merkezindeki esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Esnafla çay içip sohbet eden Toprak, Çukurca Devlet Hastanesi'nde de incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. Vali Toprak, Komando Tabur Komutanlığı'nda öğlen yemeği yedi. Buradaki yemeğe, operasyon için bölgede bulunan Van Jandarma Asayiş Kolordo Komutanı Korgeneral Arif Çetin de katıldı.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber: Serdar KARA/ÇUKURCA (Hakkari), (DHA)-

==========

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hakkari Valisi Toprak, Çukurca'da Esnafı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement