Halkbank Müdürlerinden BESOB Çıkarması - Son Dakika
Güncel

Halkbank Müdürlerinden BESOB Çıkarması

Halkbank Müdürlerinden BESOB Çıkarması

BESOB Başkanı yönetici ziyaretinden çok mutlu olduğunu, Halk Bankası'nın esnaf teşkilatına değer verdiğinin gösterdiğini söyledi.

09.04.2012 09:09

Halkbank Bölge Müdürü Remzi Alan beraberinde Merkez Şube Müdürü Gökhan Sümer, Anafartalar Şube Müdürü Cihan Ünal, Sanayi Şube Müdürü Hüseyin Çizel, Akıncılar Şube Müdürü Ekrem Gürses, Bölge Müdür Yardımcısı Hacı Ömer Eryılmaz ile BESOB'a adeta müdür çıkarması yaparak BESOB'a iadei ziyarette bulundular.

BESOB Başkanı böyle kalabalık bir yönetici ziyaretinden çok mutlu olduğunu, Halk Bankası'nın esnaf teşkilatına değer verdiğinin gösterdiğini söyledi. Esnaf için Halk Bankası'nın vazgeçilmez olduğunu adeta yaşamının bir parçası olduğunu belirten Aşanel esnafın büyük çoğunluğunun Halk Bankası ile çalıştığını kaydetti.

Halk Bank Bölge Müdürü Remzi Alan Balıkesir'in üç bölgesinden, merkez, körfez ve Marmara bölgesinden verdikleri kredilerin ödendiğini ancak sıkıntının en çok sezonluk çalışan turistik yerler ile sezonluk çalışan tarım bölgelerinde yaşandığını belirtti. En çok kredi kullanan esnafın Gönen Sarıköy'de olduğunu ifade eden Müdür Alan kişi başına en yüksek gelirin de Bandırma'ya düştüğünü ifade etti. Balıkesir'de eskiden paranın gayrimenkul yatırımı olarak değerlendirildiğini ancak son yıllarda paranın gayrimenkul yerine iş yeri açmak için kullanıldığını öne süren Müdür Alan bunun Balıkesir ekonomisi için olumlu olduğunu, şu an bankalardaki mevduat hesaplarının dengeli olduğunu söyledi.

Halk Bankası'nın mikro ve orta ölçekli işletmelere kredi verdiğini veren Müdür Alan tarım sektöründe ise teminat sorunu yaşanmasından ve paranın geri ödenmesinde sıkıntı olduğundan daha az kredi verildiğini belirtti.

Halk Bankası Müdürlerini BESOB'ta Başkan Vekili Necdet Erkan, Kazım Avcı, yönetim kurulu üyesi Fehmi Erdem, Berberler Odası Başkanı İbrahim Demirer, Elektrikçiler Odası Başkanı Ebru Erayman, İnşaatçılar Odası Başkanı Hayrettin Demirbaş ağırladılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Halkbank Müdürlerinden BESOB Çıkarması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement