Hatay da Renkli Merdivenlere Kavuştu - Son Dakika
Güncel

Hatay da Renkli Merdivenlere Kavuştu

Hatay da Renkli Merdivenlere Kavuştu

Türkiye geneline yayılan merdivenlerin gökkuşağı renklerine boyanmasına Antakya da sessiz kalmadı.

07.09.2013 19:43

Türkiye geneline yayılan merdivenlerin gökkuşağı renklerine boyanmasına Antakya da sessiz kalmadı. CHP Antakya İlçe Başkanı Semir Baklacı ve bir grup partili genç, Asi Nehri kıyısındaki merdivenleri boyadı.

Ülke genelinde yaşanan merdivenleri renklendirme çalışmalarına Hatay'dan da ses geldi. Bir grup CHP'li genç ellerine aldıkları fırçalarla Antakya merkezdeki merdivenleri gökkuşağı rengine boyadı. Boyama öncesinde Antakya Belediyesi Zabıta ekipleri ile CHP'li gençler arasında arbede yaşandı. Merdivenlerin boyanmasına izin vermeyen zabıta ekiplerini, Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş'tan izin aldığını söyleyerek ikna etmeye çalışan CHP Antakya Gençlijk Kolları Başkanı Ümit Kutlu ve CHP Antakya İlçe Başkanı Semir Baklacı zor anlar yaşadı. Boyama fırçalarını gençlerin ellerinden almak isteyen zabıta ekipleri daha sonra olay yerinden ayrıldı.

Boyama işleminden sonra bir açıklama yapan CHP Antakya Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kutlu, yüzyıllardır barış içinde yaşayan Antakya Halkı'nın savaşa karşı olduğunu söyledi. Amaçlarının, Antakya'daki barış ve huzura şahitlik yapan Asi Nehri'nin bu eyleme de şahitlik yapmasını sağlamak olduğunu kaydetti. Savaşa karşı olduklarını söyleyen Kutlu, isteklerinin kanlara boyanmış eller değil, boyalarla rengarenk olmuş eller görmek olduğunu belirtti. - Antakya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hatay da Renkli Merdivenlere Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement