HAZİNE VE MALİYE BAKANI NEBATİ, ERDEMLİ'DE - Son Dakika
Güncel

HAZİNE VE MALİYE BAKANI NEBATİ, ERDEMLİ'DE

HAZİNE ve Maliye Bakanı Dr. Nureddin Nebati, milletvekili adayı olduğu Mersin'de ilçe gezilerine Erdemli ilçesinde başladı.

15.04.2023 20:23  Güncelleme: 21:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HAZİNE ve Maliye Bakanı Dr. Nureddin Nebati, milletvekili adayı olduğu Mersin'de ilçe gezilerine Erdemli ilçesinde başladı.

AK Parti'den Mersin 1'inci sıra milletvekili adayı olan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, seçim çalışmaları kapsamında Erdemli ilçesine geldi. AK Parti Erdemli İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen programa katılan Bakan Nebati, yerli otomobil TOGG ile geldiği ilçede konuştu. Bakan Nebati, "Mersin'in en önemli ürünü limondur. Türkiye'nin en çok limonu Mersin'de, Erdemli'de üretiliyor. İnşallah limon sorununu da çözeceğiz. Erdemli'de 2 baraj var. Bu barajlar tamamlandı, su tutmaya başladı. Bu barajlardaki suların toprakla buluşması için gerekli çalışmayı başlatacağız. Bizim derdimiz, üretim, ihracat, istihdamdır. Bütün barajlardaki suyun toprakla buluşması için gerekli borular döşenecek. Hazine ve Maliye Bakanlığı olarak bunların ödeneğini finanse etmek bizim boynumuzun borcudur" ifadesini kullandı.Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, daha sonra Erdemli Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda iş insanları ile Erdemli Kültür Merkezi'nde mahalle muhtarlarıyla basına kapalı toplantıya katıldı. (DHA)

HAZİNE VE MALİYE BAKANI NEBATİ, ERDEMLİ\'DE
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel HAZİNE VE MALİYE BAKANI NEBATİ, ERDEMLİ'DE - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement