Hırsızlıktan Yakalanan Şüpheli Sosyal Mesaj Verdi - Son Dakika
Güncel

Hırsızlıktan Yakalanan Şüpheli Sosyal Mesaj Verdi

Hırsızlıktan Yakalanan Şüpheli Sosyal Mesaj Verdi

Konya'da, girdiği kuyumcudan borç olarak 2 adet bilezik isteyen şüpheli, kuyumcunun vermediği 2 bin 500 lira değerindeki bilezikleri çaldıktan sonra kaçmaya çalışırken yakalandı.

25.08.2013 12:49

Konya'da, girdiği kuyumcudan borç olarak 2 adet bilezik isteyen şüpheli, kuyumcunun vermediği 2 bin 500 lira değerindeki bilezikleri çaldıktan sonra kaçmaya çalışırken yakalandı. Adliyeye sevk edilen şahıs, "Herkes çoluğuna çocuğuna sahip çıksın. Uyuşturucudan bakın ne hale geldik" dedi.

Hırsızlık olayı, dün saat 15.30 sıralarında merkez Meram ilçesi Şükran Mahallesi Tevfikiye Caddesi'nde bulunan bir sarraf dükkanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, hırsızlıktan 25 adet suç kaydı bulunan ve madde bağımlısı olduğunu iddia edilen Ahmet K. (24), daha önceden de düğün işleri için takı satın aldığı sarraf dükkanına girdi. Burada uyuşturucu krizine girdiği iddia edilen şüpheli, içeriye girdikten sonra sarraf Ahmet Akdemir'den (62), 2 adet bilezik istedi. Sarrafın bilezik kutusunu tezgaha koyması üzerine Ahmet K, bilezikleri önce borç olarak istedi. Sarrafın bilezikleri borç veremeyeceğini söylemesi üzerine Ahmet K, 2 bin 500 lira değerindeki 2 adet bilezik bulunan kutuyu çalarak kaçmaya başladı. Kaçan hırsızı yakalamak için arkasından koşan iş yeri sahibi, yaşanan arbede sonucu hırsızı yakaladı. Polis ekiplerine haber veren iş yeri sahibi, hırsızı polis ekiplerine teslim etti.

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı işlemlerin ardından adliyeye sevk edilmek üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'nden çıkarılan şüpheli Ahmet K, araca bineceği sırada, "Herkes çoluğuna çocuğuna sahip çıksın. Uyuşturucudan bakın ne hale geldik" dedi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hırsızlıktan Yakalanan Şüpheli Sosyal Mesaj Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement