İl Özel İdare Personeline Eğitim - Son Dakika
Güncel

İl Özel İdare Personeline Eğitim

İl Özel İdare Personeline Eğitim

A Kampusu Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen seminere İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği personeli, İlçe Özel İdare Müdürleri ve teknik personel katılıyor.

10.08.2011 08:26

Seminerde konuşmacı olarak katılan Merkez Valisi Dr. Mustafa Tamer, personele İl Özel İdaresi mevzuatı, resmi yazışma kuralları, maden kanunu ve doğal kaynaklar, işyeri açma ve çalışma ruhsatları, insan kaynakları ve yerel yönetimlerde imar başlıkları altında bilgiler veriyor. Konuşmaların slayt sunum eşliğinde sürdüren Dr. Tamer, 3 gün sürecek olan seminer boyunca, İl Özel idaresi Kanunu, İl Özel İdaresi Encümeni, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri, il özel idaresi görevleri, il genel meclisi çalışma yönetmeliği, belediyelerde temsil tören ve ağırlama giderleri, yazışmalarda uygulanacak esas ve usuller hakkında yönetmelik, elektronik imza ve elektronik ortam, resmi yazışma ortamları ve güvenlik, resmi yazışma bölümleri, gizlilik dereceli ve kişiye özel yazılar, evrak kayıt ve gönderi işlemleri, maden kanunu, jeotermal kaplıcalar, su ürünleri su kaynakları, doğal mineralli sular, sıhhi işyerleri, gayrisıhhi işyerleri, umuma açık istirahat ve eğlence yerleri, ruhsatlarla ilgili diğer önemli konular, akaryakıt, LPG, gıda hayvancılık, norm kadro-sözleşmeli personel, görevde yükselme eğitimi ve sınavı, daimi ve geçici işçi uygulaması, sosyal denge sözleşmesi, Atama, vekalet, emeklilik, fazla mesai, yiyecek-yakacak yardımları, merkezi sınav ÖSYM- KPSS, İmar kanunu, yapı ruhsatları-kaçak yapı, yapı kullanma izin belgeleri, imar para cezaları-imar kirliliği, imar planları fenni mesul yapı denetimi, kentsel dönüşüm alanları 18. Madde, köydeki yapılar plansız alanlar, kültür ve tabiat varlıkları ve gecekondu kanunu ile kamulaştırma konularında bilgiler veriyor.

Merkez Valisi Dr. Mustafa Tuncer, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Ramazan Gökdemir'le birlikte Van Valisi Münir Karaloğlu'nu da makamında ziyaret etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İl Özel İdare Personeline Eğitim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement