İlk Maçtan Puan Çıkmadı - Son Dakika
Güncel

İlk Maçtan Puan Çıkmadı

İlk Maçtan Puan Çıkmadı

Bandırmaspor ile Fethiyespor arasında oynanan maç Lig Tv'den canlı olarak yayınlanan ilk 2.Lig maçı olarak da tarihe geçti.

10.09.2012 10:53

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grupta 2012-2013 sezonun açılış maçında Bandırmaspor ile Fethiyespor Bandırma 17 Eylül Stadında karşı karşıya geldiler. Maçı Bandırmaspor 2-1 kazanırken maçın son dakikalarında etkili olan Fethiyespor ilk maçta puan ya da puanlar getirebilecek sonucu alamadı.

-Bandırmaspor ile Fethiyespor arasında oynanan maç Lig Tv'den canlı olarak yayınlanan ilk 2.Lig maçı olarak da tarihe geçti.

-Fethiyespor sezonun ilk maçına düz beyaz forma ile çıkarken evsahibi Bandırmaspor ise bordo-siyah form ile sahada yer aldı.

-Maçın özellikle ilk yarısı rüzgarlı bir havada oynanırken bu durum her iki takımın da oyununu olumsuz olarak etkiledi. Fethiyespor ilk yarıda rüzgara karşı oynarken ikinci yarıda ise rüzgarı arkasına aldı.

-Maçı Fethiye'den ve İstanbul'dan gelen yaklaşık 70 kadar Fethiyespor taraftarı da izlerken 90 dakika boyunca takımlarına destek oldular.

-Maç öncesinde her 2 takım tribünleri oyuncuları hep beraber tribünlere davet ederken geçen sezonun CentilmenLig şampiyonu Fethiyespor'un taraftarları takım kaptanlarına çiçek verdiler.

-Fethiyespor'da yeni transferlerden Necdet Yaman ile Volkan Kabadayı sakatlıkları dolayısıyla 18 kişilik kadroda yer alamazken Ümit Milli Takım kadrosunda bulunan Hasan Ahmet Sari ise maç günü sabah saatlerde takıma dahil oldu ve 18 kişilik kadroda yer aldı. Hasan Ahmet Sari maçın 60.dakikasında oyuna dahil oldu.

-Geçen sezondan takımda kalan Sabri Turgut, Sabri Gümüşsoy, Uğur Aktaş, Onur Okan ve Murat Türkkan maça ilk 11'de başlarken Kenan Aşkan ile Enver Bayezit ise 18 kişilik kadroda yer aldılar.

-Fethiyespor 2012-2013 sezonu 2.haftasında 16 Eylül Pazar günü Fethiye Şehir Stadında oynanacak maçta ligin yeni takımlarından Hatayspor ile karşılaşacak. Bu maç saat 19.00'da başlayacak.

57.dakika: Orta sahada kazanılan serbest vuruş sonrasında topla ceza sahası içerisinde buluşan Sezai Demircan kaleci Bülent Ataman'ın yanından topu ağlarla buluşturdu ve takımı Bandırmaspor'u 1-0 öne geçirdi.

65.dakika: Gelişen Bandırmaspor atağında sağ taraftan Zafer'in ortası ile arka direk önünde topla buluşan Ali Serin yaptığı vuruşla takımını 2-0 öne geçiren golü attı.

68.dakika: Gelişen Fethiyespor atağında Hasan Ahmet Sari ceza sahası çizigisinden sert vurfu. Kaleye giden topu Celal Aras son anda kornere çeldi.

83.dakika: Kullanılan korner sonrasında topla buluşan Onur Okan 2 oyuncuyu geçtikten sonra ceza sahası çizigisi üzerinde topu Emre'nin önüne bıraktı. Oyuna yeni giren Emre Yıldırım'ın vuruşu Bandırmasporlu oyunculara da değerek ağlarla buluştu.

Bandırmaspor:2 - Fethiyespor:1

Stad: Bandırma 17 Eylül

Hakemler: Mesut Çarık, M.Kağan Bingöl, Turgut Evran

Bandırmaspor: Kılıçarslan Topuz, Adem Çalık, Ercan Göç, Ali Serin, Koray Öztürk, Celal Aras, Bülent Bal, Sinan Yitmez (85.dakika Serdar Samatyalı), Zafer Kargoğlu, Mesut Özkaya (46.dakika Yunus Akman), Sezai Demircan (70.dakika Recep Berk Elitez)

Fethiyespor: Bülent Ataman, Yaşar Kabakçı, Sabri Turgut, Sabri Gümüşsoy, Uğur Aktaş, Halil Karataş, Murat Türkkan (60.dakika Hasan Ahmet Sari), Onur Okan, Ekrem Sarıçam, Suat Mutlu (76.dakika Emre Yıldırım), İlkay Demir (83.dakika Anıl Abanoz)

Goller: 57.dakika Sezai Demircan, 65.Dakika Ali Serin (Bandırmaspor) 83.dakika: Emre Yıldırım (Fethiyespor)

Sarı Kart: 47.dakika Yaşar Kabakçı, 48.dakika Uğur Aktaş, 57.dakika İlkay Demir (Fethiyespor)

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İlk Maçtan Puan Çıkmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement