Inglot'tan Bakır Işıltılar - Son Dakika
Güncel

Inglot'tan Bakır Işıltılar

Inglot\'tan Bakır Işıltılar

Baharın gelmesi ile birlikte bakır tonları, güneşin sarı pırıltısı ile birleşiyor.

27.03.2012 11:03

Inglot, yeni sezon koleksiyonunu sunar... Bakır ışıltılar

Bakır zencefil ve altın tonlar yüzünüzde parlaklık ve ışıltı yaratıyor. Göz kamaştırıcı bakır tonları ruj, far ve eyeliner seçenekleri ile sunuluyor. Tek başına olduğu gibi eyelinerınız bakır farın üstüne de uygulanabiliyor.

Sezonun sıcak ve birbirinden parlak bakır renkleri gözlere parlaklık vererek, kadınsı bir görünüm yaratıyor. Makyajınızla baharı getirmek istiyorsanız bakır tonlarını mutlaka denemelisiniz.

Inglot 1500 renk seçeneği ve profesyonel makyaj ürünleri ile güneşin kendini göstermeye başlayacağı önümüzdeki günlerde yeni ürünleri ile makyajınıza canlılık katmaya devam edecek.

Inglot hakkında…

Inglot, 1985 yılında kimyager Wojciech Inglot tarafından Polonya'da kurulmuştur.

Inglot, ileri teknoloji teknikleri kullanılarak dermotolojik olarak test edilmiş, yüksek kalitede ve çok fonksiyonlu makyaj ürünleri üretmektedir. 1500 renk seçeneğine sahip rujlar, ojeler, göz farları, göz kalemleri, allıklar, pudralar ve aksesuarlar koleksiyonda yer alan ana ürün gruplarıdır. Günümüz renkli kozmetik piyasasında dünyadaki en zengin renk alternatiflerine sahip makyaj markasıdır. Inglot'un en önemli amacı uygun ve makul fiyatlarda yüksek kalitede makyaj ürünleri üretmektir.

Inglot ürünlerin içeriklerini va ham maddelerini Japonya, Amerika, Fransa, Almanya, İngiltere ve İtalya'daki en iyi üreticilerden temin etmektedir. Inglot'un diğer rakiplerinden en önemli farkı, her zaman mağazalarda denenebilen ve oynanabilen geniş renk alternatiflerine sahip ürün koleksiyonlarıdır. Bütün Inglot ürünleri Avrupa Birliği bünyesinde ve %95'i Polonya'da yer alan fabrikada üretilmektedir. Mobilya, tester ve görsel üretimi de Polonya'daki tesislerde gerçekleşmektedir. Inglot'un Amerika, Kanada, Polonya, İngiltere, Avusturalya, Türkiye, Hindistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan olmak üzere dünyada 240 mağazası bulunmaktadır. Inglot, Türkiye renkli kozmetik piyasasına Park Bravo Group ile 2007 yılında girmiştir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Inglot'tan Bakır Işıltılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement