Isparta'da Otomobil Yayalara Çarptı: 5 Ölü - Son Dakika
Güncel

Isparta'da Otomobil Yayalara Çarptı: 5 Ölü

Isparta\'da Otomobil Yayalara Çarptı: 5 Ölü

Isparta'da Baki Köse'nin kullandığı otomobilin, önce yolun karşısına geçmeye çalışan yayalara, ardından elektrik direğine çarpması sonucu 5 kişi hayatını kaybetti.

10.08.2015 11:19  Güncelleme: 12:02

Isparta'da Baki Köse'nin kullandığı otomobil, önce yolun karşısına geçmeye çalışan yayalara, ardından elektrik direğine çarptı. Kazada sürücü Köse ile çarptığı 4 kişi yaşamını yitirdi.

ARAÇ HURDAYA DÖNDÜ

Kaza dün saat 23.45'te Fatih Mahallesi'nde meydana geldi. Baki Köse'nin kullandığı 07 LKC 36 plakalı otomobil kontrolden çıkınca, yolun karşısına geçmeye çalışan yayalara çarptı. Elektrik direğine çarparak duran araç hurdaya döndü.

5 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Gürültü üzerine dışarı çıkan mahalle sakinleri yaralıların yardımına koştu. Ağır yaralanan sürücü Köse ve çarptığı 21 yaşındaki Nuran Yılmaz ve 32 yaşındaki Nurcan Yılmaz olay yerinde yaşamını yitirdi. Ambulanslarla hastaneye kaldırılan 25 yaşındaki Aynur Tunç ve 5 yaşındaki Mustafa Tunç da müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

AİLELER OLAY YERİNDE SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Kaza haberini alan Yılmaz ve Tunç ailelerinin yakınları, olay yerinde sinir krizi geçirdi. Polis kaza yerinde geniş güvenlik önlemi alırken görgü tanıklarının ifadelerine başvuruldu. Kaza yerindeki incelemelerin ardından sürücü Baki Köse ile Nuran ve Nurcan Yılmaz'ın cenazeleri Isparta SDÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna götürüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Isparta'da Otomobil Yayalara Çarptı: 5 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Muhammed emin: Sarhoş piçleri ömür boyu araba sürmekten men en az 5 yıl da hapis vercen 21 0 Yanıtla
  • 34434: Bu kuş serisi yürüyen tabutları artık trafikten yetkililer çeksinler hiçbir güvenliği yok ne sürücünün nede yayaların 13 1 Yanıtla
  • Sözümüzün Arkasındayız.: Akın akın mağaralardan ,ormanlardan ,dağlardan geldik şehirlere kalabalık üstüne kalabalık yapdık ,birde şehirde yaşamanın kurallarını bir türlü kavrayamadık ve hergün aptallıklarımızdan birbirimizin canını alıyoruz . 10 0 Yanıtla
  • Patlıcanlı: Bu kuşları trafikten men etmedikten sonra daha coook kaza olur. Allah rahmet eylesin 9 1 Yanıtla
  • halil: arkadaşlar tofaş ın karıstıgı her kazada kesin ölü var piyasadan kaldırılmalı bunlar 4 0 Yanıtla
  • Ser: Muhammed emin 5 kisi olmus sen 5 yıldan bahsediyorsun. 1 0 Yanıtla
  • yakıcı: Kardeşler araba markası onemlı degıl ona bakacaksanız yenı çıkan modellı araç laatın bır çoğu plastık on tarafları hıç kımse kendını ve başkalarının hayatını bıle bıle sonlandırmaz kadere ıman vardır hayır ve serrrın allahdan geldıgıne ınanmak tetbır takdırı asla bazmaz bu ayettende anlaşılan onlemler alınacak ama takdırı belırleyen başka allahu teala buyuruyor kımılerı doğar hemen hemen oldururuz kımılerıne zaman verır gençken canını alırız kımılerıne muhlet verır yaslandırrız ama onunfa canını alırız kımse kendını kollayıpda uzun yasayacagını zannetmesın allahuteala ınsanı vakdı yetenlerle karsılastırmasın dıye dua edelim amın 0 0 Yanıtla
  • özlem: Bu pislikler araba sürmeye devam ederse daha cok kaza olur 0 0 Yanıtla

Advertisement