İstanbul'daki Terör Saldırısına Tepkiler - Son Dakika
Güncel

İstanbul'daki Terör Saldırısına Tepkiler

İstanbul\'daki Terör Saldırısına Tepkiler

AK Parti Tarsus İlçe Başkanı İbrahim Gül ve yönetim kurulu üyeleri, Tarsus Emniyet Müdürü İbrahim Gül'e taziye ziyaretinde bulundu.

15.12.2016 10:27

AK Parti Tarsus İlçe Başkanı İbrahim Gül ve yönetim kurulu üyeleri, Tarsus Emniyet Müdürü İbrahim Gül'e taziye ziyaretinde bulundu.

AK Parti Tarsus İlçe Başkanı İbrahim Gül, ziyarette yaptığı konuşmada, AK Parti teşkilatı olarak, terör saldırısı ile yaşanan acıyı bir nebze de olsa hafifletmek ve Türk polisinin yanında olduklarını göstermek için bu ziyareti gerçekleştirdiklerini söyledi.

Tarsus ilçe Emniyet Müdürü Salim Çakan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, hain terör saldırısının ardından bu tür ziyaretlerin kendilerine yüksek moral verdiğini belirtti.

Emniyet Müdürü Çakan şunları kaydetti:

"Biz bu coğrafyayı yurt edindiğimizden beri şehadet bitmemiş. Biz bu yola hazırlıklıyız. Burası dünyanın en güzel coğrafyasından biri. Gerektiğinde canımızı veririz. Biz buna her zaman hazırız. Biz birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece Türkiye Cumhuriyeti sonsuza dek yaşayacaktır.

Ne olursak olalım, hangi siyasi düşünceden olursak olalım, yeter ki yıkıcı, bölücü olunmasın. Biz herkesi kucaklarız. Terör namussuzluğu böyle şeylerden nemalanıyor."

Konuşmaların ardından Gül ve beraberindekiler emniyet mensuplarına karanfil dağıttı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İstanbul'daki Terör Saldırısına Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement