ITC Başkanı Hasan Turan, AA'nın 2023'e damga vuran fotoğraflarını oyladı - Son Dakika
Güncel

ITC Başkanı Hasan Turan, AA'nın 2023'e damga vuran fotoğraflarını oyladı

ITC Başkanı Hasan Turan, AA\'nın 2023\'e damga vuran fotoğraflarını oyladı

Irak Türkmen Cephesi (ITC) Başkanı Hasan Turan, Anadolu Ajansı'nın (AA) 2023'e damga vuran olaylara ait fotoğrafların yer aldığı 'Yılın Kareleri' oylamasına katıldı. Turan, AA muhabirleri ve foto muhabirlerinin yurt içi ve dışında çektiği fotoğrafları inceleyerek, farklı kategorilerdeki fotoğraflara oy verdi. Turan, fotoğrafların birbirinden başarılı olduğunu belirtti.

31.01.2024 21:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Irak Türkmen Cephesi (ITC) Başkanı Hasan Turan, Anadolu Ajansı'nın (AA) gözünden 2023'e damga vuran olaylara ait fotoğrafların yer aldığı "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı.

AA muhabirleri ve foto muhabirlerinin yurt içi ve dışında 2023 yılı boyunca çektiği fotoğrafları inceleyen Turan, "Haber", "Çevre ve Yaşam", "Spor", " Deprem: Umut" ve " Gazze: Kanıt" kategorilerindeki fotoğrafları oyladı.

Haber kategorisinde Muhammed Selim Korkutata'nın "Enerji yansıması" fotoğrafına oy veren Turan, "Çevre-Yaşam" kategorisinde Hussain Ali'nin "Balondan hayaller", Spor kategorisinde ise Emin Sansar'ın "Yumruk" fotoğraflarını tercih etti.

"Gazze: Kanıt" kategorisinde Montaser Alsawaf'ın "Masumiyet" fotoğrafını oylayan Turan, "Deprem: Umut" kategorisinde de Adsız Günebakan'ın "Umudun simgeleri" adlı karesini seçti.

AA foto muhabirleri ve muhabirlerini bir yıl boyunca çekmiş oldukları fotoğrafları ilgi ve şevkle incelediğini belirten Turan, fotoğrafların birbirinden başarılı olduğunu kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel ITC Başkanı Hasan Turan, AA'nın 2023'e damga vuran fotoğraflarını oyladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement