İzmir'de Down Sendromu Farkındalık Günü etkinliği düzenlendi - Son Dakika
Güncel

İzmir'de Down Sendromu Farkındalık Günü etkinliği düzenlendi

İzmir\'de Down Sendromu Farkındalık Günü etkinliği düzenlendi

İzmir'de, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla Balçova'daki bir alışveriş merkezinde Mado şubesinde etkinlik düzenlendi. Down sendromlu bireylerin hazırladığı müzik dinletisi ve gösterileriyle down sendromunun önemine dikkat çekildi. MADO Ege Bölge Müdürü Mustafa Alabey, down sendromlu bireylerin toplum içindeki yerini güçlendirmek için MADO'nun sosyal sorumluluk projesi kapsamında bu bireyleri istihdam ederek toplum içerisinde daha aktif yer almaları için çalışmalar yaptıklarını belirtti.

21.03.2024 12:41  Güncelleme: 12:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla etkinlik gerçekleştirildi.

Balçova'daki bir alışveriş merkezindeki Mado şubesinde, Down Sendromu Farkındalık Günü'nün önemine dikkat çekmek için down sendromlu bireylerin hazırladığı müzik dinletisi ve gösterileri sunuldu.

MADO Ege Bölge Müdürü Mustafa Alabey yaptığı açıklamada, down sendromunun genetik bir farklılık olduğunu, down sendromlu bireylerin ise özel olduğunu söyledi.

Alabey, down sendromuna dair toplumsal farkındalığı artırmak ve down sendromlu bireylerin toplum içindeki yerini güçlendirmek için MADO'nun sosyal sorumluluk projesi kapsamında şubelerinde bu bireyleri istihdam ederek toplum içerisinde daha aktif yer almaları için çalışmalar yaptıklarını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İzmir'de Down Sendromu Farkındalık Günü etkinliği düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement