İzmir'de Sahil Güvenlik Ekipleri Plajlarda Denetim Gerçekleştirdi - Son Dakika
Güncel

İzmir'de Sahil Güvenlik Ekipleri Plajlarda Denetim Gerçekleştirdi

İzmir\'de Sahil Güvenlik Ekipleri Plajlarda Denetim Gerçekleştirdi

İzmir'de Sahil Güvenlik ekipleri, boğulma vakalarının önüne geçebilmek için plajlarda denetim gerçekleştirdi ve vatandaşları bilgilendirdi. İzmir Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, Sahil Güvenlik Ege Deniz Bölge Komutanlığına bağlı dalış ve emniyet timleri, il genelindeki plajlarda çalışma yaptı. Denetimler sırasında cankurtaranlar ve vatandaşlarla iletişime geçen timler, yüzme sınırlarını geçmemeleri, rüzgar sebebiyle açılmamaları ve çocuklarını göz mesafesinden ayırmamaları konusunda uyarılar ve bilgilendirmelerde bulundu. Toplamda 27 denetleme yapıldı ve 2 bin 285 vatandaş ile 40 cankurtaran denizde can güvenliği ve boğulma vakaları hakkında bilgilendirildi.

09.08.2023 14:32

İzmir'de Sahil Güvenlik ekipleri, boğulma vakalarının önüne geçebilmek için plajlarda denetim gerçekleştirdi ve vatandaşları bilgilendirdi.

İzmir Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Sahil Güvenlik Ege Deniz Bölge Komutanlığına bağlı dalış ve emniyet timleri, il genelindeki plajlarda çalışma yaptı.

Çalışmalar esnasında plajlarda bulunan cankurtaranlar, cankurtaran bulunmaması halinde ise vatandaşlarla iletişime geçen timler, vatandaşlara yüzme sınırlarını geçmemeleri, öğleden sonra artan rüzgar sebebiyle açılmamaları ve çocuklarını göz mesafesinden ayırmamaları hususunda uyararak bilgilendirmede bulundu.

Çalışma kapsamında 27 denetleme yapıldı, 2 bin 285 vatandaş ve 40 cankurtaran, denizde can güvenliği ve boğulma vakaları hakkında bilgilendirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İzmir'de Sahil Güvenlik Ekipleri Plajlarda Denetim Gerçekleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement