KAHRAMANMARAŞ'TA 222'NCİ SAATTE ENKAZDAN ÇIKARTILAN MELİKE İMAMOĞLU TEDAVİYE ALINDI - Son Dakika
Güncel

KAHRAMANMARAŞ'TA 222'NCİ SAATTE ENKAZDAN ÇIKARTILAN MELİKE İMAMOĞLU TEDAVİYE ALINDI

KAHRAMANMARAŞ'ta depremde yıkılan 7 katlı Gülbike Apartmanı'nın enkazında kalan ve 222 saat sonra sağ olarak kurtarılan Melike İmamoğlu (42), sevk edildiği Adana'daki Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'nde tedaviye alındı.

16.02.2023 09:17  Güncelleme: 09:27

KAHRAMANMARAŞ'ta depremde yıkılan 7 katlı Gülbike Apartmanı'nın enkazında kalan ve 222 saat sonra sağ olarak kurtarılan Melike İmamoğlu (42), sevk edildiği Adana'daki Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'nde tedaviye alındı. Kahramanmaraş'ta depremde yıkılan Gülbike Apartmanı'nda yaşam belirtisi tespit eden Jandarma Arama Kurtarma (JAK), AFAD, madenciler ve yabancı arama-kurtarma ekipleri seferber oldu. Açılan yaşam koridorundan Melike İmamoğlu'na ulaşıldı. Sağ şekilde bulunan İmamoğlu, enkazdan 222 saat sonra çıkarıldı. İmamoğlu ilk müdahalesinin ardından Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne sevk edildi. Hastaneye getirilen İmamoğlu, yoğun bakımda tedaviye alındı. Sağlık durumu iyi olan İmamoğlu'nu Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel ile Balcalı Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Murat Gündüz, ziyaret etti. Geçmiş olsun dileklerini Rektör Tuncel, Çok uzun süre sonra enkaz çıkartılmışsın ama gayet iyi durumdasın maşallah. Çok iyi gidiyor her şey yoluna girecek. Sana burada en iyi şekilde bakacağız dedi. Melike İmamoğlu da Allah razı olsun demekle yetindi.

SAG BACAĞINDA DOLAŞIM BOZUKLUĞU OLABİLİR

Melike İmamoğlu'nun sağlık durumu hakkında bilgi veren Başhekim Prof. Dr. Murat Gündüz ise ezilme sendromu olasılığının yüksek olması nedeniyle yoğun bakımda tedavisinin yapıldığını belirterek şöyle dedi

Bize getirildiğinde bilinci acıktı, solunum düzenliydi. Açlık ve susuzluğa bağlı bazı sıkıntıları var. Ancak ciddi bir sorunu gözükmüyor. Sağ bacağında dolaşım bozukluğunda kaynaklı olabileceğini düşündüğümüz bir durum var inceliyoruz. Ezilme sendromu olasılığı yüksek olduğundan yoğun bakımda tedavisine devam ediyoruz.

KAHRAMANMARAŞ\'TA 222\'NCİ SAATTE ENKAZDAN ÇIKARTILAN MELİKE İMAMOĞLU TEDAVİYE ALINDI
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel KAHRAMANMARAŞ'TA 222'NCİ SAATTE ENKAZDAN ÇIKARTILAN MELİKE İMAMOĞLU TEDAVİYE ALINDI - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement