Karaman'a Şehit Ateşi Düştü - Son Dakika
Güncel

Karaman'a Şehit Ateşi Düştü

Karaman\'a Şehit Ateşi Düştü

İdil'de çatışma; 2 polis şehit oldu, 12 PKK'lı ölü ele geçirildi (ek)KARAMAN'A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜŞırnak'ın İdil İlçesi'nde PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan Özel Harekat Polisi Hakan Yılmaz'ın, Karaman'da oturan ağabeyi ve kayınpederinin evine ateş düştü.

08.03.2016 18:38

İdil'de çatışma; 2 polis şehit oldu, 12 PKK'lı ölü ele geçirildi (ek)

KARAMAN'A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Şırnak'ın İdil İlçesi'nde PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan Özel Harekat Polisi Hakan Yılmaz'ın, Karaman'da oturan ağabeyi ve kayınpederinin evine ateş düştü.

Şırnak'ın İdil İlçesi'nde PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 2 polis şehit oldu, 6 güvenlik görevlisi de yaralandı. Şehit olan polislerden Hakan Yılmaz'ın, Kayseri Emniyet Müdürlüğü'nde görev yaptığı ve yaklaşık 2 ay önce geçici görevle Şırnak'a gittiği, bir süre burada kaldıktan sonra İdil İlçesi'ne geçtiği öğrenildi.

1'i kız 2 çocuk babası şehit Hakan Yılmaz'ın, Karaman'da oturan annesi Selman ve ağabeyi Harun Yılmaz ile kayınpederi Mustafa Gümüştaş'ın, evine acı haber Vali Murat Koca, Emniyet Müdürü Mehmet Şahne tarafından verildi. Şehit ailesine ziyaretin ardından açıklama yapan ve duygulandığı için güçlükle konuşan Vali Murat Koca, "Kayseri'den Şırnak'ın İdil İlçesi'ne geçici görevle giden bir kahraman kardeşimizi daha kaybettik. Ailesinin ve Türk milletinin başı sağ olsun" dedi. Acı haberi alan yakınları da eve akın etti.

Aslen Adanalı olan Hakan Yılmaz'ın babasının da polis olduğu ve vefat ettiği öğrenildi.

Şehit Yılmaz'ın cenazesinin yarın Karaman'da düzenlenecek törenin ardından polis şehitliğine defnedileceği öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karaman'a Şehit Ateşi Düştü - Son Dakika


Advertisement